O bătrână din Galaţi a fost jefuită în plină stradă. Hoţul a fost prins şi reţinut de către poliţişti

O femeie de 74 de ani din Galați a fost victima unui furt, după ce un bărbat i-a smuls din mână banii pe care aceasta i-a scos de la un ATM. Hoțul s-a făcut nevăzut pe o stradă.

RomaniaTV.net
05 mai 2020, 06:00
O bătrână din Galaţi a fost jefuită în plină stradă. Hoţul a fost prins şi reţinut de către poliţişti

Luni, 4 mai, la ora 10,12, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Galaţi au fost sesizaţi, printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că, pe strada Brăilei, în dreptul unui ATM situat la parterul unui bloc, un tânăr a smuls din mâna unei femei o sumă de bani, după care a fugit spre strada Sf.Spiridon. 

Hoțul a fost depistat de către polițiști. Tânărul în vârstă de 26 de ani este cercetat pentru tâlhărie și a fost reținut pentru 24 de ore.

”Poliţiştii au mers imediat la faţa locului şi, în baza semnalmentelor furnizate de victimă, o femeie de 74 de ani, şi a verificărilor efectuate în zonă, au depistat prezumtivul autor al faptei, un tânăr de 26 de ani. Odată cu depistarea acestuia, a fost recuperat şi prejudiciul provocat, în valoare de 500 de lei”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. 

Tânărul, cercetat acum pentru tâlhărie, a fost reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor în vederea luării unei măsuri preventive. 


loading...