O bătrână din Sângeorz Băi, gest impresionant pentru pompierii din oraş. A croşetat 40 de perechi de ştrimpi de lână

O bătrână din Sângeorz Băi, lelea Floarea a lui Șarmaric, cum o ştie toată lumea, a croșetat 40 de perechi de ștrimpi de lână pentru toți pompierii din oraș şi i-a făcut cadou.

RomaniaTV.net
27 oct. 2020, 05:50
O bătrână din Sângeorz Băi, gest impresionant pentru pompierii din oraş. A croşetat 40 de perechi de ştrimpi de lână

Unul dintre pompieri, Vasile Larionesi, a făcut publică această poveste, pe reţelele de socializare, fiind publicată apoi şi de cei de la ISU Bistrița-Năsăud.

Ne-am topit 

“-Vasilică, musai să vii până la mine, că am ceva pentru tine, pentru voi!” îi spune Lelea Florea peste gard, colegului nostru, Vasile Larionesi – pompier salvator în Sângeorz Băi.
– Ce s-a întâmplat, lele Floare? Totul e in regulă? Vă doare ceva?
– Nu, dragul dragul mamii. Nu mă doare nimic. Cu ajutorul lui Dumnezeu, v-am făcut la toți, ștrimpi (nr. șosete) de lână, că vine frigul pe noi și tare va prinde bine. Că știi de la picioare te ia frigul și n-aș vrea să vă betejiți!
– Vai lele Floare, dar dumneata ai muncit mult și bine la atâtea perechi pentru noi…
– Să vă dea Dumnezeu sănătate că ne apărați de foc și de necazuri!
Ca să nu o supere pe vecina de peste drumul subunității, Vasi a trecut strada, cu genunchii moi, și a primit cadoul – 40 de perechi de ciorapi de lână, făcuți manual de lelea Floare a lui Șarmaric, cum o cunosc toți sângeorzenii…

Doamnă, gestul și grija dumneavoastră pentru pompierii militari sângeorzeni ne onorează! Vă mulțumim din suflet!„, este mesajul transmis pe pagina de Facebook a ISU Bistrița-Năsăud.

 

Ne-am topit“- Vasilică, musai să vii până la mine, că am ceva pentru tine, pentru voi!” îi spune Lelea Florea peste…

Publicată de ISU Bistrița – Năsăud pe Duminică, 25 octombrie 2020