O BIBLIE POSEDATĂ de DEMON a fost la un pas să îşi UCIDĂ proprietara. Cartea este acum de vânzare pe eBay

O Biblie veche de 200 de ani este de vânzare pe eBay. Are o poveste fabuloasă şi un preţ pe măsură: 150.000 de dolari. Vânzătorul spune că ar fi posedată de spirite malefice care ar fi provocat rănirea unei femei, împingând-o pe scări. 

26 feb. 2016, 12:23
O BIBLIE POSEDATĂ de DEMON a fost la un pas să îşi UCIDĂ proprietara. Cartea este acum de vânzare pe eBay

Este vândută de un britanic pe nume Fred, care, ţine Biblia încuiată într-o cameră complet goală dintr-o biserică pentru că se teme s-o ducă acasă, scrie evz.ro. Bărbatul, din Harrington, Cumbria, spune în prezentarea de pe eBay că nu-şi asumă nici o responsabilitate pentru manifestările demonice ale Bibliei şi pentru ghinionul pe care îl poate aduce în viaţa cumpărătorului.

Citeşte şi MINUNE la MORMÂNTUL PĂRINTELUI ARSENIE BOCA. Sfântul a izgonit DIAVOLUL dintr-o femeie posedată

El mai spune că a primit Biblia cadou, în 2011, de la o prietenă care o moştenise de la bunici. Femeia i-a povestit că viaţa sa se schimbase complet, în rău, din momentul în care adusese acasa Cartea Sfântă. Uşile camerelor şi dulapurilor au început să se deschidă şi să se închidă zgomotos, iar în miez de noapte se auzeau paşi. Apoi s-a întâmplat ceva şi mai greu de crezut: cineva a smuls-o din pat şi a târât-o pe scări.

Citeşte şi „Biblia păcătoşilor”, cartea care a scandalizat lumea creştină

Pe lângă nenumărate vânătăi şi zgârieturi, femeia s-a ales cu o spaimă teribilă care a determinat-o să ia o decizie radicală. Imediat ce Biblia a fost scoasă din casă, fenomenele paranormale au încetat, mai povesteşte Fred.