O boală misterioasă ameninţă lumea: 12 copii şi-au pierdut viaţa fulgerător! Victimele nu aveau mai mult de 8 ani

O boală misterioasă a ucis mai mulţi copii în Coasta de Fildeş. Micuții au intrat brusc în stare de rigiditate şi au început să vomite

26 ian. 2023, 20:54
O boală misterioasă ameninţă lumea: 12 copii şi-au pierdut viaţa fulgerător! Victimele nu aveau mai mult de 8 ani

La Kpo-Kahankro, la câțiva kilometri de orașul Bouake, din Coasta de Fildeş, au fost înregistrate „șase decese în 20 decembrie 22, trei vineri 20 ianuarie și încă trei joi, ceea ce face ca numărul total al deceselor să ajungă la 12”, a declarat Paul Kouassi, președintele unei asociații de tineri din sat.

Potrivit acestuia, vârstele victimelor variază între 1 și 8 ani. Cât privește simptomele manifestate, se pare că micuții au început să prezinte brusc rigiditate musculară și să vomite.

ATAC SÂNGEROS în Spania! Cel puţin un mort şi mai mulţi răniţi după ce un bărbat a intrat în mai multe biserici şi a înjunghiat preoţi şi credincioşi VIDEO
François Kouakou Guié, un locuitor al satului care și-a pierdut, joi, nepoata de 18 luni, a cerut autorităților să găsească „originea acestui rău” confirmând bilanțul de 12 copii morți de la începutul lunii decembrie.

Doi miniștri au vizitat satul în decembrie, după primele decese, iar unii dintre pacienți au fost tratați la spitalul universitar din Bouake.

„Nu știm ce se întâmplă. Guvernul a prelevat probe de la primele cadavre în decembrie și încă așteptăm rezultatele. După cele trei decese de joi, unii pacienți au fost în continuare transferați la spitalul din Bouake”, a declarat dl Kouassi.

Contactată telefonic, o sursă spitalicească care a dorit să-și păstreze anonimatul a confirmat pentru AFP că copii bolnavi din acest sat au fost internați joi la Spitalul Universitar din Bouake.

Apar noi detalii în cazul morţii „regelui cârnaţilor” din Rusia, care a criticat invadarea Ucrainei: „Dacă nu încetează să bea, se vor sinucide”