O bombă sexy a ieşit din casă în cei mai mici pantaloni scurţi care s-au văzut vreodată FOTO

O vedetă de reality show din Statele Unite ale Americii vrea să reinventeze moda. Așa se face că Mary Carey (36 de ani) a ieșit pe stradă într-o pereche de pantaloni, puțin spus foarte scurți, ce la prima vedere par a fi o pereche de bikini.

18 mai 2017, 07:27

Mary a urcat pe culmile celebrității, după ce a apărut în „Celebrity Rehab” și de atunci, fiecare pas îi este urmărit de paparazzi, scrie click.ro. Conștientă de acest lucru, blondina nu se ferește de ei, dimpotrivă, le dă mereu motive de subiecte, astfel încât să fie fotografiată din toate unghiurile.

Citeşte şi Cel mai sexy îngeraş Victoria’s Secret face reclamă la parfum doar în chiloţi FOTO

Chiar dacă multă lume îi consideră trupul deformat, la fel de mulți bărbați îi cad la picioare. Bustul impresionant și posteriorul tonifiat și lucrat la sală, îi conferă aerul de divă, pe care și-l asumă cu mândrie. Recent, Mary a încetinit traficul și a lăsat trecătorii cu gura căscată, după ce a ieșit pe stradă într-o pereche de bikini mai degrabă și nu pantaloni scurți.

Citeşte şi Laura Cosoi, imagine de INFARCT! Vedeta le-a provocat imaginaţia bărbaţilor: Complet udă şi cu sânii în toată splendoarea lor FOTO

Mary încinge atmosfera, atât pe rețelele de socializare, cât și în viața reală. Mereu adoptă ținute extravagante și „indecente” cu care atrage toate privirile din jurul ei. Cu siguranță, îi place să fie privită de bărbați, drept dovadă că nu se rușinează să poarte haine, pe care, unele femei nu le-ar purta nici prin casă.