O bombă sexy de la noi, la un pas de nebunie din cauza bărbaţilor din viaţa ei. „Am nevoie de psihiatru”

Cu toate că este o adevărată bombă sexy, una dintre cele mai dorite femei din showbiz-ul românesc simte că nu mai poate rezista presiunii. Culmea, problemele pe care le are sunt cauzate de bărbații din viața ei.

08 iun. 2016, 09:24

Gabriela Cristoiu a recunoscut că are nevoie de ajutorul unui specialist, motiv pentru care a și a apelat de urgență la un medic psihiatru. Acesta i-a prescris o pungă de calmante si antidepresive, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Toata lumea a rămas fără cuvinte când a văzut burta acestei femei care a născut de 5 ori până acum FOTO

„Am nevoie de psihiatru, nu mai rezist tensiunii din cauza celor doi bărbați din viața mea. O să scap de unul, altfel o iau razna. Nu e normal să trăiesc așa, vreau doar liniște și dragoste”, epxlică vedeta. Culmea, depresia generată de bărbații din viața ei au făcut-o să se simtă… singură. „Mă simt complet singură, am realizat că venim și plecăm singuri din lumea asta”, a povestit aceasta, vizibil afectată.

Citeşte şi O vezi cât este de sexy? Stai să vezi după câteva operaţii estetice ce BOMBĂ a devenit

Și, în ciuda relațiilor pe care le are sau pe care le-a avut, focoasa brunetă nu și-a găsit liniștea sufletească și tânjește după adevăratul sprijin al partenerului de viață. „Aș vrea să mă salveze cineva, să am lângă mine un bărbat posesiv și gelos care să mă îndrume în viață”, a mai spus frumoasa brunetă.