O brutarie s-a făcut scrum, la Medgidia VIDEO

O afacere de zeci de mii de euro s-a făcut scrum chiar sub ochii proprietarului joi noaptea, la Medgidia. Brutăria lui, deschisă recent, a ars aproape în totalitate. Proprietarul este supărat şi pe pompieri pentru că, spune el, au ajuns târziu.

RomaniaTV.net
22 iun. 2012, 05:55
O brutarie s-a făcut scrum, la Medgidia VIDEO

Un incendiu puternic a avut loc azi-noapte, la o brutărie din Medgidia. Flăcările au izbucnit prima dată la acoperiş, apoi s-au extins rapid la toată clădirea. În scurt timp, reţelele de cablu şi de electricitate au cedat.

Proprietarul brutăriei a încercat să stingă focul cu echipamentul din dotare, dar nu a reuşit, aşa că a chemat pompierii. „Mai întâi am observat o scânteie pe acoperis, s-a aprins foarte repede. Am chemat pompierii , dar au venit după o oră şi jumătate„, s-a plâns proprietarul.

La rândul lor, pompierii se apără spunând că au fost anunţaţi târziu de incendiu. Au lichidat flăcările în câteva ore bune, iar operaţiunea a fost destul de dificilă. Paguba se ridică la zeci de mii de euro. Pompierii si poliţiştii încearcă să afle acum cauzele exacte ale incendiului.

Proprietarul crede ca cineva a pus gând rau afacerii pe care tocmai şi-a deschis-o.