O BUCUREŞTEANCĂ a găsit chipul lui ARSENIE BOCA pe betonul casei după ce s-a întors din pelerinaj VIDEO

O femeie din Bucureşti susţine că a descoperit figura lui Arsenie Boca pe betonul din casă imediat ce s-a întors din pelerinaj.

13 mai 2015, 08:16

Femeie susţine că a descoperit minunea după ce s-a întors de la mormântul sfântului Ardealului. Casa ei a devenit neîncăpătoare imediat ce vecinii au auzit de miracolul petrecut pe strada lor. Ei au improvizat un mic altar lângă petele care aduc cu figura lui Arsenie Boca, potrivit România TV.

Citeşte şi IMAGINI NEMAIVĂZUTE cu Arsenie Boca. Părintele, fotografiat în straie lumeşti VIDEO

Ăsta e! Uite-i poza! Nasul…ochii… Nici eu n-am crezut până n-am venit aici„, a declarat un localnic.

Femeia spune că a descoperit minunea de pe ciment imediat ce s-a întors din pelerinaj.

Sâmbătă seara m-au luat nişte rude şi m-au dus la sfântul Arsenie Boca. Am mers acolo să mă rog pentru casă, că eu mă judec cu proprietarul şi o să fiu dată afară din casă. M-am închinat, am ajuns la mormântul dânsului, după aceea am venit acasă duminică seara, am văzut chipul într-adevăr, al sfântului Arsenie Boca„, a declarat femeia din secolul 1.

Citeşte şi Gigi Becali cumpără pământ la mănăstirea părintelui Arsenie Boca. Care este scopul patronului Stelei

Vecinii se crucesc când văd pata de pe ciment şi aprind lumânări. Femeia spune că apariţia e un semn divin şi aşteaptă acum ca sfântul s-o ajute să-şi rezolve problemele cu locuinţa.

Mi s-a arătat sfântul Arsenie Boca pentru că sunt credincioasă, cred în el, face minuni şi a făcut minuni! Poate să nu mai fiu dată afară din casa asta„, a adăugat aceasta.

La numai câteva ore de la apariţia chipului pe betonul din casă, locul a devenit neîncăpător.