O bunică şi nepoata ei de 3 ani, blocate într-o toaletă inteligentă de 33.000 de euro, în Baia Mare

Incident surprinzător în Baia Mare. O bunică și nepoata sa de trei ani au rămas blocate într-o toaletă ”inteligentă”, după pana de curent care a făcut prăpăd în nord-vestul țării.

11 ian. 2021, 15:53
O bunică şi nepoata ei de 3 ani, blocate într-o toaletă inteligentă de 33.000 de euro, în Baia Mare

O bunică şi nepoata ei de 3 ani, blocate într-o toaletă inteligentă. Avaria la rețeaua de energie din România, care a afectat mai multe zone din nord-vestul țării vineri, 8 ianuarie, a creat probleme și în Baia Mare.

O bunică şi nepoata ei de 3 ani, blocate într-o toaletă inteligentă de 33.000 de euro. Cum a reuşit femeia să gestioneze situaţia

Avaria la rețeaua de energie din România, care a afectat mai multe zone din nord-vestul țării vineri, 8 ianuarie, a creat probleme și în Baia Mare.Pompierii au fost chemați la o intervenție neobișnuită, după ce o femeie de 50 ani a sunat la 112 și a cerut ajutorul fiindcă rămăsese blocată cu nepoata ei de trei ani într-o toaletă ”inteligentă” din Baia Mare.

Echipajul de descarcerare a spart ușa WC-ului ”inteligent”, în valoare de circa 30.000 de euro, pentru ca femeia și fetița să poată fi scoase. Cauza incidentului a fost șocul de tensiune cauzat de pana de curent care a afectat 6 județe din țară, scrie baiamare24.ro.

Mai multe județe din țară probleme majore, vineri, în alimentarea cu energie electrică

Afectate au fost județele Satu Mare, Maramureș, Bistrița Năsăud, Cluj, Alba și Sibiu.

Problemele în alimentarea cu energie electrică au fost cauzate de un incident în rețeaua de transport europeană, care funcționează interconectat.

Reprezentanții Transelectrica au declarat că pana de curent a fost provocată de ”un incident la nivelul rețelei de transport europene, produs la 15.05, care a condus la apariția avariei atât în România, cât și în alte țări”. Întrebată care este natura incidentului și cauza producerii, reprezentanta Translectrica a spus că ”nu știm încă aceste informații, prioritatea zero a fost restabilirea rețelei. În jurul orei 16, rețeaua de transport a fost readusă la condițiile normale de funcționare”.

Citeşte şi: Pană de curent în mai multe județe din țară. Nord-vestul României este grav afectat. Anunţul făcut de reprezentanţi
 


loading...