O candidată la funcţia de preşedinte al Federaţiei Ruse i-a aruncat în faţă un pahar de apă extremistului Jirinovski VIDEO

Candidatul la funcția de președinte al Federației Ruse Xenia Sobciak l-a udat cu un pahar de apă pe contracandidatul său Vladimir Jirinovski, lider al Partidului Liberal Democrat din Rusia. Incidentul a avut loc în timpul dezbaterilor la postul de televiziune „Rossia 1”.

RomaniaTV.net
01 mart. 2018, 12:05
O candidată la funcţia de preşedinte al Federaţiei Ruse i-a aruncat în faţă un pahar de apă extremistului Jirinovski VIDEO

Totul a început în timpul în care evolua Serghei Baburin, un alt candidat la prezidențialele din 18 martie curent. Jirinovski a intervenit peste timpul alocat lui Baburin, iar Sobciak l-a îndemnat pe acesta la calm. Astfel, liderul PLDR a numit-o „proastă” pe fosta moderatoare TV.

„Nu trebuie să aduceți din stradă fete de la piață. E murdar asta. „Dom-2” (n.r. show-ul moderat anterior de Xenia Sobciak) – acolo e dezmățul. Să tacă”, a spus Jirinovski.

„Participanții „Dom-2” au un comportament mai respectuos decât al Dvs.”, i-a răspuns Sobciak.

Jirinovski a continuat să o numească urât pe Sobciak, după ce aceasta a vărsat un pahar cu apă peste politician (vezi video la minutul 1.21).

„Comportați-vă mai respectuos. Folosesc metodele Dvs.”, a mai spus Sobciak, după care Jirinovski a recurs la un limbaj licențios.

Dezbaterile din 28 februarie ale candidaților la funcția de președinte au fost dedicate temei capacității de apărare a Armatei Federației Ruse.

Un episor similar a avut loc şi în România. Este de notorietatea disputa între Marius Marinescu şi fosta deputată Anca Constantinescu „Ciocu mic”. Cei doi combatanţi şi-au azvârlit reciproc paharele cu apă.