O cântăreaţă de la noi, la un pas de moarte în vacanţa din Caraibe

Cântăreaţa Andreea Lazăr a avut un sejur de neuitat în Caraibe, alături de iubitul ei, Luis Lazarus. Cei doi au făcut un tur al insulelor, unde au trăit senzaţii tari.

RomaniaTV.net
02 feb. 2014, 19:43

Andreea Lazăr şi Luis Lazarus au inotat cu pisicile de mare. Mai mult decat atat, au avut curaj sa tina câteva animale pe brate, pana cand una mai irascibila a scapat de sub control si a intors coada intr-un gest vadit de atac.

In insulele Sant Maarten au iesit cu sky jet-ul in largul Caraibelor, pe o mare involburata, unde Andreea a si cazut in apa, dar a fost rapid recuperata de Lazarus, nu fara a se alege cu o sperietura zdravana si cateva guri de apa sarata. Nava de croaziera cu care s-au deplasat in Bahamas nu a putut intra in port si transferul catre insule s-a facut cu un tender (vapor mai mic). Acesta, la plecare, nu a mai putut acosta langa imensul vapor de croaziera „DIVINA”.

Potrivit click.ro, toti cei peste patru mii de pasageri s-au uitat neputinciosi, ca la un film, timp de mai bine de 40 de minute, cum micutul vapor s-a lovit cu putere de nava de croaziera si astfel marinarii au dat drumul paramelor, lasand nava in bataia valurilor.