O cântăreaţă faimoasă mânca covrigi şi pufuleţi de la metrou. „Uneori aveam doar 30 de bani în portofel….”

După ce numele Ada Alexandra Moldovan a început să răsune pe piaţa muzicală, ea a acceptat să dezvăluie greutăţile prin care a trecut până a ajuns să se întreţină singură, dar şi povestea din spatele versurilor piesei "Îţi arăt că pot".

14 iul. 2014, 09:11

Ada Alexandra Moldovan e artista care, la 19 ani, a plecat din Târgu Mureş să înfrunte Capitala cu un scop clar, scrie ziarulring.ro. Acela de a deveni o cântăreaţă de succes şi a demonstra că poate…. Punct ochit, punct lovit.

Citeşte şi O cunoscută vedetă face o MĂRTURISIRE neaşteptată: Sufăr de BULIMIE

După ce a fost luată „sub aripa” lui Moga, prima piesă semnată de ADDA a ajuns pe coloana sonoră a filmului „Lover Boy”. Au urmat câteva piese în colaborare cu Whats’ Up, CRBL, Pacha Man, şi iată că o altă artistă şi-a făcut loc în muzica românească.

Citeşte şi Drama neştiută a unei vedete: Mama sa a fost diagnosticată cu cancer

Ascensiunea artistei s-a produs într-un timp scurt datorită talentului ei, dar preţul plătit nu e de neglijat. Când s-a hotărât să plece de acasă, familia a făcut sacrificii uriaşe pentru a fi alături de ea.

Citeşte şi O cunoscută VEDETĂ a căzut în mijlocul fanilor în timpul unui CONCERT VIDEO

„Le-a fost teamă părinţilor când le-am spus că vin la Bucureşti, dar totuşi m-au sprijinit financiar. Fără ei nu supravieţuiam. A fost foarte greu cu bani puţini, era un vis să ies în club să mă distrez, deşi nu prea obişnuiesc să ies. Uneori aveam doar 30 de bani în portofel. Mâncam covrigi şi pufuleţi de la metrou. Părinţii nu ştiau, n-ar fi acceptat. Mereu mă întrebau dacă am mâncat, îmi trimiteau pachet de acasă, ştiţi cum sunt părinţii. Acum sunt fericită că, de un an, pot să mă întreţin singură făcând ceea ce îmi place”, a povestit ADDA.