O cunoscută vedetă face o MĂRTURISIRE neaşteptată: Sufăr de BULIMIE

O cunoscută cântăreaţă a recunoscut că a avut o tulburare de alimentaţie. Ea a stat două luni într-o clinică de reabilitare, din cauza bulimiei. Chiar dacă acesta nu este un secret, ea vorbeşte în premieră despre problema care o adusese cu un picior în groapă şi admite că, deşi nu este complet vindecată, vrea ca toată lumea care o urmăreşte să se iubească pe sine însuşi aşa cum este.

12 iul. 2014, 18:12

Kesha a făcut o mărturisire şocantă: a suferit de bulimie şi devenise de-a dreptul paranoică din cauza felului în care, credea ea, lumea se aşteaptă să arate celebrităţile.

Kesha a petrecut două luni într-o clinică specializată pe tratarea unor tulburări precum bulimia şi spune că ajunsese să se convingă singură că pentru a fi celebră trebuie să fie bolnavă şi slabă ca un biscuite în dungă.

Acum cântăreaţa spune că şi-a revenit şi a vorbit deschis despre problemele sale. Ea s-a internat de bună voie în clinica de reabilitare în ianuarie, după ce a realizat că nu se mai poate aşa. Ajunsese o victimă a presiunii pe care ea însăşi o punea pe umerii ei încercând să arate într-un anumit fel pe care ea îl considera un tipar al celebrităţilor.

Citeşte şi Cântăreaţa Kesha a făcut o dezvăluire ŞOCANTĂ. Află cu ce defect s-a născut

Într-un editorial scris pentru Elle UK, Kesha dezvăluie că prima zi la reabilitare a fost cea mai „înspăimântătoare” din viaţa ei. Acum, după ce a depăşit acele momente grele, Kesha îşi încurajează fanii să se iubească pe ei înşişi. Totuşi, ea admite că nu s-a recuperat complet, dar a subliniat că va lupta să înveţe să se iubească din nou pe ea însăşi şi să nu mai abuzeze de corpul ei şi aşa destul de solicitat de viaţa grea de artist.