O cântăreaţă de la noi, aruncată în faţa unei maşini: Mi-am văzut reflexia corpului deasupra mea

Bijou s-a făcut cunoscută drept "cântăreaţa fără chiloţi", după scandalul iscat la Televiziunea publică, unde ar fi cântat fără lenjerie intimă, însă acum ar putea să se schimbe în "cântăreaţa întoarsă din morţi".

RomaniaTV.net
22 ian. 2014, 07:18

Bijou, cântăreaţa fără chiloţi, a suferit un grav accident rutier în urmă cu 16 ani. Era o zi fatidică de 13 noiembrie când, după cursuri, a ieşit la joacă în faţa blocului.

„Cand aveam 8 ani, cea mai buna prietena m-a impins in fata masinii. Nu mai stiu, mi-am pierdut memoria din acel moment, dat m-am trezit la spital dupa 4 saptamani de stat in coma. Vecinii au spus ca am fost impinsa de acea fetita, acea fetita disparuse dupa o vreme, nu mai statea in bloc cu mine” a declarat Bijou pentru Cancan.ro.

Bijou a fost in moarte clinica

Desi reusise sa se trezeasca din coma, Bijou mai avea multe de tras. „Au urmat 3 operatii, una a fost pe viu de indreptare a oaselor, una de curatare si a treia de transplant de piele care a fost mai ciudata. Cand m-am trezit din anestezie i-am povestit mamei ca mi-am vazut reflexia corpului meu imbracata in alb deasupra mea, intr-o oglinda asa neagra lucioasa si de sus ma priveam pe acel pat de operatie. A fost ciudat, eram dezbracata total. M-au dezbracat ceea ce eu nu stiam. Ceva paranormal, nu?”, a continuat Bijou.

Citeşte şi Nu o s-o recunoşti. Vezi cum arăta Bijou, „cântăreaţa fără chiloţi”, în urmă cu zece ani

Nimeni nu i-a dat o explicatie stiintifica in legatura cu cele vazute in timpul operatiei. Din marturisirile ei, pare sa fi avut, insa, un inceput de moarte clinica. A incercat sa uite de-a lungul anilor, insa ceva ii aminteste mereu de acele momente cumplite. Are o cicatrice foarte urata pe piciorul drept.

Citeşte şi: Cântăreaţa fără chiloţi trece prin momente grele. Bijou are un chist pe creier