O căprioară care căzuse în canalul Bistriţa, salvată de pompieri. Operaţiune de salvare inedită

O căprioară care căzuse în canalul Bistriţa a fost salvată de pompieri, în zona localităţii Zărneşti. Animalul a fost recuperat cu ajutorul unei bărci.

15 iun. 2021, 20:49
O căprioară care căzuse în canalul Bistriţa, salvată de pompieri. Operaţiune de salvare inedită
O căprioară care căzuse în canalul Bistriţa, salvată de pompieri. Operaţiune de salvare inedită

O căprioară care căzuse în canalul Bistriţa, salvată de pompieri. S-a întâmplat în zona localităţii Zărneşti.

O căprioară care căzuse în canalul Bistriţa, salvată de pompieri

Potrivit ISU Neamţ, pompierii au fost sesizaţi printr-un apel la 112 despre faptul că o căprioară a căzut în canalul Bistriţa, în comuna Zăneşti. La locul solicitării s-au deplasat un echipaj de pompieri cu o autospecială complexă pentru intervenţie şi o barcă din dotarea Detaşamentului Piatra-Neamţ, precum şi voluntari din cadrul SVSU Zăneşti.

„Cu ajutorul bărcii căprioara a fost scoasă din apă şi predată ulterior organelor competente pentru gestionarea unor astfel de situaţii, nu înainte însă de a primi îngrijiri medicale de specialitate (veterinar al Clinicii Inovet Care)”, a transmis ISU Neamţ.

Citeşte şi Imagini emoționante! Căprioară rănită de un șofer grăbit, abandonată în mijlocul șoselei

O căprioară surprinsă în zăpadă cu o săgeată înfiptă în cap. Apelul făcut de un fotograf!

O căprioară surprinsă în zăpadă cu o săgeată înfiptă în cap. Iarna canadiană poate fi dură pentru căprioare, având în vedere temperaturile scad și alimentele devin rare. Dar Carrot, un mascul cu coadă albă care trăiește în nordul Ontario, se confruntă cu o provocare suplimentară: are o săgeată care iese din cap.

„A fost foarte greu de văzut”, a spus Lee-Anne Carver, un fotograf din orașul Kenora, care i-a pus şi nume tânărul animal.

„Am fotografiat animale de ani de zile și există ceva special la Carrot. Nu seamănă cu niciun cerb pe care l-am întâlnit vreodată ”.

Acum, Carver încearcă să împărtășească situația lui Carrot la cât de mulţi oameni poate, în speranța de a salva căprioara rănită.

Citeşte şi Semnificaţia dansului în cerc al unei turme de reni. Imagini incredibile surprinse de o dronă