Imagini emoționante! Căprioară rănită de un șofer grăbit, abandonată în mijlocul șoselei

Incident dramatic la Ciolpani, pe DN1, în județul Prahova. O căprioară a fost rănită grav, iar imaginile sunt extrem de emoționante.

11 feb. 2021, 08:59
Imagini emoționante! Căprioară rănită de un șofer grăbit, abandonată în mijlocul șoselei

Incident dramatic la Ciolpani, pe DN1, în județul Prahova. O căprioară a fost rănită grav, iar imaginile sunt extrem de emoționante.

Șoferul care a lovit-o pe sărmana căprioară și-a văzut mai departe de drum, fără să-i pese de faptul că a rănit-o și să privească vreun moment înapoi.

Zeci de mașini au trecut pe lângă căprioara lovită și niciuna nu s-a oprit. În cele din urmă, un șofer a fost impresionat de bietul animal și s-a oprit imediat în dreptul ei. A sunat la 112 și un echipaj de poliție rutieră a ajuns la fața locului.

În zonă a apărut și un reprezentant al unei asociații pentru protecția animalelor. Acesta a spus că se întâmplă des astfel de incidente cu căprioare care ies din pădure pe șosea din cauză că sunt alergate de câini.

Grav rănită și plină de sânge, căprioara a fost dusă la un centru pentru animale. Din nefericire, specialiștii au spus că șansele de supraviețuire ale căprioarei sunt minime.

Căprioară blocată într-un sloi de gheaţă, salvată de pompieri. Imagini impresionante

Un alt caz cu o căprioară aflată în pericol s-a petrecut luna trecută în județul Alba.

Căprioară blocată într-un sloi de gheaţă, salvată de pompieri. S-a întâmplat în localitatea Câmpeni din judeţul Alba.

Mai mulţi localnici din Câmpeni au văzut animalul care se zbătea în apa rece şi au alertat autorităţile.

Pompierii au coborât în albia râului și au reușit să prindă animalul care era foarte speriat și amorțit din cauza frigului. Au reușit să îl scoată din apă și l-au învelit într-o pătură.

Potrivit reprezentanților ISU, căprioara a fost predată paznicului de vânătoare pentru a fi eliberată în pădure.

O căprioară surprinsă în zăpadă cu o săgeată înfiptă în cap. Apelul făcut de un fotograf!

O căprioară surprinsă în zăpadă cu o săgeată înfiptă în cap. Iarna canadiană poate fi dură pentru căprioare, având în vedere temperaturile scad și alimentele devin rare. Dar Carrot, un mascul cu coadă albă care trăiește în nordul Ontario, se confruntă cu o provocare suplimentară: are o săgeată care iese din cap.

„A fost foarte greu de văzut”, a spus Lee-Anne Carver, un fotograf din orașul Kenora, care i-a pus şi nume tânărul animal.

„Am fotografiat animale de ani de zile și există ceva special la Carrot. Nu seamănă cu niciun cerb pe care l-am întâlnit vreodată ”.

Acum, Carver încearcă să împărtășească situația lui Carrot la cât de mulţi oameni poate, în speranța de a salva căprioara rănită.