O caracatiţă, un urs panda şi o ţestoasă fac predicţii pentru Campionatul Mondial de Fotbal

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014: O caracatiţă, un urs panda şi o ţestoasă se întrec în predicţii pentru Campionatul Mondial de Fotbal. Câteva dintre oracolele necuvântătoare au nimerit deja rezultatul meciului inaugural dintre Brazilia şi Croaţia. Altele au arătat că naţionala Germaniei va câştiga în meciul cu Portugalia de luni.

RomaniaTV.net
14 iun. 2014, 12:03

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014: O caracatiţă, un urs panda şi o ţestoasă se întrec în predicţii pentru Campionatul Mondial de Fotbal.

Vă mai amintiţi de caracatiţa Paul? Din păcate, animalul care a prezis corect rezultatele a 12 meciuri de la ediţia trecută a Campionatului Mondial de Fotbal a murit. La competiţia din Brazilia de acum au apărut deja mai multe animale, care ar cunoaşte rezultatele înainte de meciurile cele mai importante.

Broasca ţestoasă Cabecao, în traducere „Cap Mare”, are 25 de ani şi a fost desemnată de Brazilia drept prezicătorul oficial pentru cea mai importantă competiţie sportivă a anului. Cabecao a făcut deja şi prima sa predicţie corectă. Pus să aleagă, el a mâncat peştele agăţat de steagul Braziliei, semn că aceasta ar fi învingătoare în meciul cu Croaţia. Şi a avut dreptate! Brazilia a învins cu scorul de 3 la 1.

Şi China are un oracol necuvântător, care a prezis victoria Braziliei de la meciul inagural. Este vorba despre ursoaica Ying Mei, care a ales să mănânce din cutia cu steagul brazilian, ignorând cealaltă cutie, aleasă pentru Croaţia.

La Berlin, caracatiţa Regina a prezis o victorie a Germaniei în faţa Portugaliei în meciul care se va disputa luni. A avut de ales între două cutii identice, în care ingrijitorii au pus sardine şi pe care le-au acoperit cu steagurile celor doua ţări. Tot o victorie a Germaniei indică şi Norman, un tatu de la o gradină zoologică din oraşul Münster.