O casă cu trei dormitoare din Spania costă cât un apartament cu două camere în București

La ce preț se vinde o casă cu trei camere din Spania, situată în satul Pilas de Fuente Soto de lângă orașul Alcala la Real.

16 ian. 2024, 10:11
O casă cu trei dormitoare din Spania costă cât un apartament cu două camere în București
La ce preț se vinde o casă cu trei dormitoare din Spania

Pe un grup de profil, ”INLAND Spain property”, a fost publicat un anunț de vânzare, de pe undiscoveredspain.com, cu o casă de vânzare în satul Pilas de Fuente Soto de lângă orașul Alcala la Real din Spania.

Proprietatea oferă o priveliște uimitoare. Potrivit anunșului, imobilul a fost recent renovat, fiind gata de mutare.

Citește și: Casă în paragină, scoasă la vânzare pentru 75.000 de euro într-un oraș din Ardeal: „Nici șobolanii nu stau acolo. Arată ca după război”

Casa are o intrare principală, prin față, dar și intrări laterale. Prin față, intrarea se face într-un hol mare cu un lounge în stânga și o sufragerie separată în dreapta. Apoi urmează o zonă deschisă, inundată cu lumină naturală. În stânga încăperii este o bucătărie utilată, iar în deapta o cameră cu un șemineu ce poate servi ca birou. De aici, scările duc la etaj, unde se află trei dormitoare, toate în partea din față a casei, pentru a profita la maximul de priveliștile uimitoare.

La etaj mai sunt o baie mare, dar și un dressing separat. În fața casei sunt 60m2 cu viță de vie matură și alte plante. În spate, există o zonă de terasă de aproximativ 50m2, spațiul fiind suficient pentru o piscină/jacuzză, notează oferta de vânzare a imobilului. În curtea casei mai sunt diverse zone de depozitare, ce pot fi transformate în spațiu de locuit sau bucătărie de vară.

Citește și: O familie trăiește într-o pădure, acolo unde au construit o casă, din anul 2005! ”Copiii s-au săturat de tăiat lemne”

„Aceasta este o proprietate fantastică care a fost modernizată, păstrând în același timp o mare parte din farmecul său original spaniol. Există un bar la doar câțiva pași de proprietate, iar orașul Alcala la Real, cu facilități complete, inclusiv supermarketuri, cafenele, bănci și magazine, este la doar 15 minute de mers cu mașina. Acesta se vinde parțial mobilat și este proprietatea perfectă atât pentru vacanță, cât și pentru viață cu normă întreagă. Proprietatea este situată la 45 de minute de aeroportul din Granada și la aproximativ 1h 30 de cel mai mare aeroport din Malaga”, mai arată anunțul citat.

Prețul casei cu trei dormitoare este cât al unui apartament cu două camere în București – 65.000 de euro.