Casă în paragină, scoasă la vânzare pentru 75.000 de euro într-un oraș din Ardeal: „Nici șobolanii nu stau acolo. Arată ca după război”

Un cetățean din Ardeal a scos la vânzare o casă care stă se prăbușească la incredibilul preț de 75.000 de euro. Cum au reacționat cei care au văzut anunțul.

14 ian. 2024, 11:17
Casă în paragină, scoasă la vânzare pentru 75.000 de euro într-un oraș din Ardeal: „Nici șobolanii nu stau acolo. Arată ca după război”
Casă de vânzare în Alba Iulia

„Ocazie unică! Casă și teren de vânzare în zona 0 a orașului Alba Iulia”, 

așa începe un anunț al unui proprietar, care cere 75.000 de euro pentru  o locuință și teren. Din fotografii se poate observa că imobilul este aproape de prăbușire și trebuie demolat.

„Casa are 2 camere în suprafață de 45 mp, suprafața totală construită a casei este de 55 mp și terenul este de 163 mp. Casa este construita din cărămidă în anul 1970. Prețul este de 75.000 de euro și este ușor negociabil”, susține vânzătorul.

Citește și: Garsonieră cu duș lângă birou și pat în „bucătărie”, scoasă la închiriat în Târgu Mureș: „Unde e WC-ul? În dulap”

Anunțul a stârnit reacții diverse iar comentariile s-au „încins” în mediul online, având în vedere starea în care se aflălocuința, unii susținând că, cel mai probabil, este vorba despre o farsă.

Cer unii pe niște cotețe o roabă de bani când la același preț sau mai ieftin îți iei teren și îți faci casă nouă sau îți cumperi una gata făcută”, susține o persoană.

„Dai 75.000 ca să demolezi. Te mai costă demolarea și apoi ai costuri să depozitezi molozul și mizeriile rezultate din demolare. Ajungi la 85.000 de euro. Ajungi să dai peste 520 euro de parcă e în Dubai!”, spune un alt locuitor din Alba Iulia. Altcineva îi transmite vânzătorului să mai taie două zerouri, așa „ușor discutabil”, iar un alt comentator susține că probabil ultimul zero a fost trecut din greșeală.

Citește și: Clujenii tună și fulgeră! Taxa care i-a lăsat fără cuvinte pe clienții unei carmangerii. „Nesimțire! Taxe pentru proști, vor pierde jumătate din clienți”

„Practic cumperi un teren În zona zero, la preț de New York, în care nu prea poți construi nimic decât cu dublul autorizațiilor necesare în mod normal”, mai afirmă o persoană.

„Nici șobolanii nu stau acolo, scuza-mă frate… dar arata ca după război. Pe ce ceri bani aia???? Poate 7.500 de euro ar mai merge”, spune un alt internaut.