O ceartă banală a dus la o crimă șocantă. Un bărbat și-a tranșat și aruncat soția la gunoi

O ceartă banală dintre un soț și o soție a dus la o crimă șocantă, în Marea Britanie. Totul s-a întâmplat după ce soția a dezghețat din greșeală o pungă de chipsuri.

30 mart. 2021, 20:04
O ceartă banală a dus la o crimă șocantă. Un bărbat și-a tranșat și aruncat soția la gunoi

O ceartă banală a dus la o crimă șocantă. Un bărbat din Marea Britanie și-a tranșat soția după ce a dezghețat din greșeală o pungă de chipsuri, mai mult decât acesta i-a aruncat cadavrul la gunoi. Cei doi se cunoșteau din copilărie și aveau o relație de 32 de ani, însă acest lucru nu l-a oprit pe Thomas McCann să își omoare soția în luna mai a anului 2020. Yvonne, în vârstă de 49 de ani, a fost întâi strangulată în baie, după care a tăiat-o cu un cutter și aruncat-o într-un parc din Stockport.

Citește și: Închiderea restaurantelor, a şcolilor sau lockdown-ul? Care sunt cele mai eficiente restricţii luate de guverne în pandemie

O ceartă banală a dus la o crimă șocantă

Mai multe bucăți din trupul femeii au fost găsite de persoanele care se plimbau prin parc. Întâi au fost găsite două genți, apoi încă patru la jumătate de kilometru distanță. ”Mi-am ucis soția și am aruncat-o ca pe un gunoi”, a declarat bărbatul în faţa anchetatorilor autointitulându-se ”Hannibal Lecter”.

În timpul procesului au ieșit la suprafață mai multe detalii din viața privată a celor doi soți. Se pare că Yvonne avea un amant din anul 2013, iar adevărul motiv al crimei ar fi fost gelozia. Bărbatul a ținut să le ceară scuze copiilor pentru că le-a omorât mama.  ”Îmi pare rău. Le cer copiilor să mă ierte pentru durerea pe care le-am pricinuit-o”.

Citește și: Paşaportul de vaccinare pentru cetăţenii UE ar trebui să fie gata până pe 19 mai. Anunţul făcut de vicepreşedintele Comisiei Europene