O celebră actriţă a pierdut lupta cu cancerul. Fanii şi familia sunt în doliu

O celebră actriţă a pierdut lupta cu cancerul. O adevărată tragedie a avut loc în lumea filmului, după ce o mare actriță a încetat din viață, în urma unei lupte dificile cu o boală necruțătoare.

30 mai 2022, 19:32
O celebră actriţă a pierdut lupta cu cancerul. Fanii şi familia sunt în doliu
O celebră actriţă a pierdut lupta cu cancerul

O celebră actriţă a pierdut lupta cu cancerul. Este vorba despre Patricia Brake, cunoscută pentru rolurile din sitcomul BBC Porridge și drama ITV Manhunt. Femeia a murit la vârsta de 79 de ani, după ce a fost diagnosticată cu cancer, a spus familia ei.

Citeşte şi: O actriţă celebră a murit la doar 21 de ani din cauza unei operaţii estetice

O celebră actriţă a pierdut lupta cu cancerul

Brake a avut o cariera de 60 de ani în lumea filmului și a jucat mai multe roluri în serialele de televiziune Coronation Street, Emmerdale și EastEnders. Actrița a devenit cunoscută în anii 1970 pentru rolul din Porridge.

Brake a jucat-o pe Ingrid, fiica lui Norman Stanley Fletcher al lui Ronnie Barker și a reluat același rol în Going Straight, alături de Richard Beckinsale și Nicholas Lyndhurst.

De-a lungul anilor, a avut roluri în Midsomer Murders, Doctors, Casualty, Holby City, 2point4 Children și Eldorado. Ea a lucrat cu cei doi Ronnies și Morecambe și Wise și la sfârșitul anilor 1970 a fost văzută în fiecare sâmbătă seara ca Eth în The Glums.

Cine a fost Patricia Brake

După ce a părăsit The Bristol Old Vic Theatre School, primele roluri ale lui Brake au fost cu Royal Shakespeare Company, unde a cântat alături de colegi precum Judi Dench, Diana Rigg, Ian Richardson și Ian Holm. A apărut în seriale TV precum Emergency – Ward 10, No Hiding Place și A Sharp Breath with David Jason, și a apărut și în filmele My Lover, My Son (1970), The Optimists of Nine Elms (1973) și Love. /Harm (2010).

Brake a avut trei copii; Hannah, Jon și Angus. A murit de cancer pe 28 mai 2022, la vârsta de 79 de ani.