O actriţă celebră a murit la doar 21 de ani din cauza unei operaţii estetice

O actriţă celebră a murit la doar 21 de ani din cauza unei operaţii estetice. Chethana Raj a suferit complicații în urma intervenții de liposcuție, la un spital privat din Bengaluru.

17 mai 2022, 21:37
O actriţă celebră a murit la doar 21 de ani din cauza unei operaţii estetice
Chethana Raj a suferit complicații în urma intervenții de liposcuție

O actriţă celebră a murit la doar 21 de ani. Familia actriței susține că tânăra şi-a pierdut viaţa din cauza unei neglijenţe a Centrului de cosmetică al Dr. Shetty, unde a fost supusă procedurii.

Citeşte şi: O actriţă a murit la numai 48 de ani. Declaraţiile cutremurătoare ale soţului: „A luptat chiar şi în ultimele momente”

O actriţă celebră a murit la doar 21 de ani

Chethana  Raj a suferit o intervenție chirurgicală de îndepartare rapidă a excesului de grasime din corp, pe data de 16 mai, iar la scurt timp după care a avut unele dificultăți de respirație.

Rapoartele din presa locală sugerează că lichidul s-a acumulat în plămânii ei, făcând-o să rămână fără suflare. Cu toate acestea, la spitalul de estetică în care a fost operată nu a existat nicio terapie intensivă disponibilă.

După aceea, a fost mutată imediat la Spitalul Kaade din Manjunath Nagar, dar medicii de acolo au declarat-o decedată.

Operația a fost făcută fără știrea părinților ei și nu i-a informat nici măcar atunci când a fost internată după ce s-a confruntat cu complicații. Medicii de la Spitalul Kaade au declarat că Chethana a suferit un stop cardiac, scrie Realitatea.net.