O celebră prezentatoare TV a născut, deşi nimeni nu-i dădea şanse

Zoe Hardman şi soţul ei, jucătorul de rugby Paul Doran-Jones, au devenit parinţii unei fetiţe superbe. Frumoasa prezentatoare de 33 de ani a împărtăşit bucuria ei cu toţi fanii de pe Instagram şi Twitter, printr-o poză alb-negru cu mânuţa bebeluşei.

23 sept. 2016, 14:55

„Luni seară, frumoasa noatră fiica a venit pe lume. Acum ştiu ce înseamnă perfecţiunea. Te iubim foarte mult, L.”, a anunţat Zoe pe contul său de Instagram.

Blonda a fost foarte activă pe perioada sarcinii, făcând sport şi bucurându-se la maxim de cea mai frumoasă parte a vieţii ei.

Prezentatoarea Zoe Hardman a avut câteva temeri înainte de a rămâne însărcinată, mai ales pentru că sora ei a intrat foarte devreme la menopauză. Zoe se confrunta cu probleme grave cu ovarele şi fertilitatea, şansele de a rămâne gravidă fiind extrem de mici.

A urmat o medicamentaţie destul de dureroasă cu injecţii, iar la sfarşitul anului trecut a aflat că va deveni mămică. Acela a fost momentul în care Zoe Hardman şi soţul ei au primit cea mai frumoasă veste din viaţa lor.