O chelneriță a luat nota de plată sperând că va primi bacșiș, dar s-a ales doar cu un mesaj care a lăsat-o fără cuvinte

O chelneriță a făcut public mesajul lăsat de o clientă geloasă pe nota de plată, în locul unui bacșiș. Femeia nu a lăsat nimic în plus, dar a avut o cerere neobișnuită.

05 sept. 2023, 23:33
O chelneriță a luat nota de plată sperând că va primi bacșiș, dar s-a ales doar cu un mesaj care a lăsat-o fără cuvinte
Mesajul primit de o chelneriță în loc de bacșiș

Mesajul uluitor primit de o chelneriță pe nota de plată, din partea unei cliente geloase. Imaginea distribuită pe platforma Imgur arată poza unei note de plată de 32,76 de dolari, iar în rubrica păstrată pentru bacșiș era trecut, în locul unei sume de bani, un mesaj pentru chelneriță: „Nu-i spune soțului meu ‘dragă’”.

Citește și: Mesajul incredibil lăsat de o chelneriță pe nota de plată. Gestul ei a scandalizat internetul

Poza a fost postată cu un mesaj pe măsură: „Ei bine, poate fi un pont (tip înseamnă bacșiș, dar și pont în engleză- n.red.), dar ea doar încerca să-și câștige existența”.

Utilizatorii platformei s-au arătat revoltați de cazul chelneriței și i-au luat apărarea.

„Ce nemernică nesigură. Bacșișul ar trebui eliminat de pe nota de plată. Plătiți personalului vostru un salariu decent. Chelnerii nu ar trebui să fie ținuți ostatici de ticăloși ca această femeie”/ „Știți de câte ori am fost numit de o chelneriță ”dragă”? Ei bine, nu de multe. Dar, atunci când se întâmplă, este întotdeauna pentru că este atât de comun în vocabularul lor, încât spun asta tuturor. Așa se termină anumite propoziții. Nu m-am gândit prea mult la asta”/„Acesta este motivul pentru care țările civilizate au scăpat de locurile de muncă bazate pe bacșiș”, au fost o parte dintre comentarii.

Citește și: A plătit bacșiș de 3.000 de dolari pentru o notă de plată de 13 dolari. Chelnerița a crezut că e o greșeală. Incredibil care e motivul pentru care clientul a vrut să o răsplătească

Acest mesaj vine la puțin timp după ce unei alte chelnerițe nu i s-a lăsat bacșiș, dar i s-a transmis că a fost nepoliticoasă. Pe nota de plată, un client i-a scris: „Fără bacșiș pentru că a fost foarte nepoliticos să ne întrebi pe mine și pe soția mea dacă vrem cecuri separate???”.