A plătit bacșiș de 3.000 de dolari pentru o notă de plată de 13 dolari. Chelnerița a crezut că e o greșeală. Incredibil care e motivul pentru care clientul a vrut să o răsplătească

O chelerniță a rămas profund impresionată de gestul unui client care a venit la restaurant. Inițial a crezut că e o glumă sau o greșeală, însă ulterior a aflat despre ce a fost vorba, de fapt.

25 iul. 2022, 11:10
A plătit bacșiș de 3.000 de dolari pentru o notă de plată de 13 dolari. Chelnerița a crezut că e o greșeală. Incredibil care e motivul pentru care clientul a vrut să o răsplătească

Un bărbat a mers la restaurant în Pennsylvania, iar la final a avut de plătit o notă de 13,25 de dolari. Pe lângă această sumă, clientul a lăsat un bacșiș uriaș, de 3.000 de dolari.

Chelnerița a crezut că nu vede bine când a luat nota de plată, așa că a mers imediat la manager și i-a spus despre ce e vorba.

Eric Smith a fost atât de impresionat de mâncarea și servirea de la restaurantul Alfredo’s Cafe din Scranton, Pennsylvania, încât a lăsat în un bacșiș de 3.000 de dolari pentru chelnerița Mariana Lambert.

„Lambert a intrat în biroul meu cu lacrimi în ochi și tremurând, spunând că un client i-a lăsat un bacșiș de 3.000 de dolari”, a povestit Matt Martini, manager la Alfredo’s.

Un alt manager, Zachary Jacobson, l-a întrebat pe Eric Smith care a fost motivația pentru bacșișul uriaș. „A spus că a investit în criptomonede. Este originar din zonă și a încercat să ajute comunitatea”, a spus Jacobson, potrivit CNN.

Managerul a dezvăluit că niciun chelner de la restaurantul său nu a primit vreodată un bacșiș așa de mare. „Sunt fericit să văd că oamenii dau ceva înapoi. Este o industrie foarte încercată, mai ales în timpul pandemia COVID”.

Clientul a scris, de asemenea, „Bacșiș pentru Isus” pe chitanța notei de plată. Expresia pare să fie o referire la contul de Instagram „tipsforjesus”, care de câțiva ani este operat de un utilizator anonim care lasă bacșișuri mari la restaurante.

Managerul a mai spus că bacșișul chiar a ajutat-o pe chelneriță, care lucrează de doi ani la restaurant. „Este bine să știu că mai există oameni buni”, a spus el.

Citește și Scene șocante la o nuntă din Neamț! O femeie invitată la eveniment a murit chiar în timpul petrecerii

Citește și Noi veşti proaste pentru români la iarnă! Producţia de gaze a OMV Petrom a scăzut cu 11% în primele şase luni din anul acesta