O cisternă cu motorină s-a răsturnat în Vrancea. Şoferul vehiculului a murit VIDEO

Un cap de tractor cu cisternă s-a răsturnat într-o curbă, pe un drum judeţean din judeţul Vrancea. În urma accidentului o persoană a decedat.

RomaniaTV.net
09 oct. 2012, 06:34
O cisternă cu motorină s-a răsturnat în Vrancea. Şoferul vehiculului a murit VIDEO

Un accident grav a avut loc marţi dimineaţa în judeţul Vrancea, pe Drumul Judeţean 204, ce leagă municipiul Focşani de localitatea Suraia. O cisternă cu motorină s-a răsturnat într-o curbă, iar pe carosabil au avut loc scurgeri de carburant, astfel că există pericol de explozie.

Accidentul s-a produs într-o zonă din afara localităţii.

În urma accidentului şoferul vehicului şi-a pierdut viaţa, iar traficul rutier în zonă este blocat. La faţa locului a fost deplasată o autospecială pentru descarcerare, o ambulanţă SMURD şi o autospecială pentru stingerea incendiilor. „În momentul de faţă luăm măsuri pentru răcirea treptată a cisternei, pentru a evita riscul unei explozii”, a declarat pentru România TV Cristina Duţă, purtător de cuvânt ISU Vrancea.

Cisterna răsturnată aparţine unei firme din Bacău, iar transportul de motorină urma să ajungă la staţie de alimentare cu carburanţi din judeţul Vrancea. După accident, autorităţile au luat legătura cu societatea respectivă pentru a trimite în zona accidentului o altă cisternă cu care să se transvazeze motorina din cisterna răsturnată pe marginea şoselei.

De asemenea, pompierii au descoperit că în maşina care s-a răsturnat la Bilieşti se afla un pasager, acesta fiind preluat de o salvare şi transportat la cel mai apropiat spital, în prezent fiind în afara oricărui pericol.