O cisternă plină cu combustibil a explodat în urma unui accident cumplit. Cel puţin 7 oameni au murit, iar alţi 30 au fost răniţi

Un accident cumplit a avut loc în Africa de Sud. O cisternă plină cu combustibil a explodat după ce s-a ciocnit cu un autocar şi mai multe autoturisme. În urma incidentului, cel puţin şapte persoane au murit şi 30 au fost rănite.

11 mai 2021, 14:48
O cisternă plină cu combustibil a explodat în urma unui accident cumplit. Cel puţin 7 oameni au murit, iar alţi 30 au fost răniţi

O cisternă plină cu combustibil a explodat în urma unui accident cumplit. Tragedia s-a petrecut în Africa de Sud.

O cisternă plină cu combustibil a explodat în urma unui accident cumplit

Cisterna plină cu combustibil s-a ciocnit cu un autocar şi mai multe automobile.În urma impactului, cisterna a explodat iar flăcările au cuprins rapid autobuzul şi maşinile din jur. În urma accidentului cumplit, cel puţin şapte persoane au murit iar alte 30 au fost rănite.

Poliţiştii urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul.

Citeşte şi Accident înfiorător în Tulcea, provocat de un şofer beat. O tânără de 19 ani a murit, iar alţi patru oameni au fost răniţi

Accident mortal în Argeş. Un bărbat a fost spulberat pe trecerea de pietoni

Un accident cumplit a avut loc joi seară, în judeţul Argeş. Un bărbat în vârstă de 53 de ani a murit după ce a fost lovit în plin de o maşină pe trecerea de pietoni. Tragedia s-a petrecut în Piteşti. Bărbatul în vârstă de 53 de ani a murit după ce a fost spulberat pe o trecere de pietoni din oraş.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, accidentul rutier s-a produs în cartierul Craiovei.

„Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piteşti s-a stabilit că un tânăr de 21 de ani din Piteşti, care conducea un autoturism dinspre Bradu către centru, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui bărbat de 53 de ani, din Piteşti, care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal”, se precizează în comunicat.

Conform sursei citate, bărbatul în vârstă de 53 de ani a fost găsit inconştient şi nu a mai putut fi resuscitat de paramedicii sosiţi la faţa locului.

Şoferul vinovat s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă. Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Citeşte şi Scene dramatice surprinse într-o benzinărie din Sibiu! Tânăr înjunghiat de nenumărate ori până a căzut la pământ