O cisternă plină cu motorină s-a ciocnit cu un autocar, în Timiş VIDEO

Un grav accident rutier s-a produs, joi, în judeţul Timiş, la 37 de kilometri de Timişoara, spre Lugoj, între o cisternă plină cu motorină şi un autocar care transporta mai multe persoane. În urma impactului, două persoane au rămas încarcerate şi altele au fost rănite. Momentan autorităţile nu au furnizat un număr exact al victimelor şi au precizat că până în prezent nu s-a semnalat existenţa vreunei persoane decedate. În zonă s-a deplasat, pe lângă echipajele medicale, şi o autospecială pentru stingerea incendiilor, în zonă existând pericol de explozie, după ce cisterna cu motorină s-a spart, iar combustibilul se scurge pe şosea.

RomaniaTV.net
12 iul. 2012, 09:46
O cisternă plină cu motorină s-a ciocnit cu un autocar, în Timiş VIDEO

Un autocar şi o cisternă cu motorină s-au ciocnit, joi, între localităţile Iosifalău şi Chizătău, din judeţul Timiş. În accident a fost implicat şi un autoturism de teren.

Două persoane sunt încarcerate în urma impactului şi alte opt au sunt rănite. Circulaţia este blocată pe ambele sensuri.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Mădălina Mezdrea, a declarat, la România TV, că accidentul s-a produs în momentul în care autoturismul de teren a încetinit brusc, iar cisterna aflată în spatele lui nu a mai avut timp să frâneze pentru a evita impactul. Remorca cisternei a ajuns de-a curmezişul drumului şi a fost lovită de un autocar. În urma impactului, cisterna s-a spart iar combustibilul s-a scurs pe carosabil, iar în zonă există risc de izbucnire a unui incendiu.

Inspectorul Mihai Benga, de la ISU Timiş, a declarat, la România TV, că la locul accidentului s-au deplasat două echipaje de descarcerare şi o autospecială de intervenţii pentru stingerea incendiilor.