O clădire din Viena s-a prăbuşit. Patru persoane au fost rănite grav FOTO UPDATE

Publicat: Joi, 27 Iunie 2019 10:57 // Actualizat: Joi, 27 Iunie 2019 11:32 // Sursa: romaniatv.net

Patru persoane au fost rănite grav, după ce o clădire s-a prăbușit parțial, din cauza unei explozii provocată probabil de acumularea gazului, relatează Reuters. Nicio persoană nu a fost declarată decedată până în acest moment.

UPDATE: Pompierii au căutat eventuale victime în molozul produs de deflagraţie. Paisprezece persoane au fost rănite, două dintre ele având răni severe în explozie miercuri după-amiază, care a suflat o gaură în clădire. Patruzeci și doi de persoane au fost înregistrate ca fiind locatari din 22 de apartamente ale clădirii.

UPDATE: Feiler a mai informat că pompierii din subordinea lui au căutat printre dărâmături şi alte eventuale victime. Feiler a informat că echipele de salvare au controlat imoblul în care s-a produs deflagraţia şi ar fi fost găsită încă o persoană care, aparent, nu dădea semne de viaţă, dar ulterior a fost recuperată din imobilul respectiv.

UPDATE: Pompierii care au ajus la locul tragediei au informat că, în imobilul în care s-a produs deflagraţia au găsit cadavrul unei femei. Purtătorul de cuvânt al Pompierilor, Christian Feiler, a precizat că femeia moartă a fost găsită în apartamentul ei, din blocul respectiv, potrivit Austria Press Agency.

Un purtător de cuvânt al Ambulanței a spus că sunt patru persoane rănite grav, mai multe rănite ușor, dar nimeni nu a murit. Brigada de pompieri avea aceleași date, însă nu a exclus decesele deocamdată.

Fotografiile postate pe social media arată o gaură de trei sau patru etaje în fața a ceea ce pare o clădire rezidențială, iar strada este acoperită de praf și dărâmături.

”Este ca și cum o bombă a provocat o mare gaură în fațadă”, a spus un purtător de cuvânt al unității de pompieri.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8582
RON
21 Sep
noapte 12 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H