Descoperirea DEZGUSTĂTOARE făcută de o clujeancă în mâncarea de la fast-food

O tânără din Cluj spune că a găsit mai mulţi viermi într-un sandviş pe care l-a cumpărat de la un restaurant McDonald's.

RomaniaTV.net
06 iul. 2013, 12:43

Tânăra a cumpărat un meniu de la restaurantul McDonald’s din Piaţa Mihai Viteazul, însă când aproape terminase sandvişul a avut o surpriză tare neplăcută.

„Abia la final mi-am dat seama că McPuişorul avea viermi„, susţine clujeanca. Tânăra a fotografiat grozăvia şi a trimis-o presei, dar şi Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor Cluj.

Reprezentanţii McDonald’s au declarat pentru citynews.ro„orice contaminare este imposibilă”. „Datorită procedurilor foarte stricte de control din bucătăriile McDonald’s ne asigurăm că produsele noastre ajung la consumator sigure din punct de vedere alimentar. Ingredientele pe care le folosim în produsele McPuişor provin de la furnizori care respectă toate demersurile privind siguranţa alimentară și trec prin puncte de control atent monitorizate de la producător până la momentul în care produsele sunt oferite către consumatori. Carnea de pui folosită în restaurantele McDonald’s pentru prepararea produselor sale este tratată termic la procesator şi congelată prin procedeul congelarii rapide. Lanţul de transport al cărnii de pui este atent controlat şi monitorizat până la intrarea în restaurantele comapaniei. În restaurantele noastre păstrăm carnea în congelatoare cu temperatura monitorizată, care nu creşte niciodată peste – 15 grade”, se arată în răspunsul oficial remis de compania McDonald’s.