O clujeancă vindecată de COVID povesteşte cum a resimţit boala: „Au fost cele mai cumplite dureri de gât pe care le-am avut vreodată”

O clujeancă infectată cu coronavirus şi, ulterior, vindecată a povestit, pentru Mediafax, experienţa prin care a trecut. Ada Harangozo descrie boala ca un adevărat calvar: a avut dureri cumplite de gât, dureri musculare intense şi şi-a pierdut gustul şi mirosul.

RomaniaTV.net
07 mai 2020, 18:49
O clujeancă vindecată de COVID povesteşte cum a resimţit boala: „Au fost cele mai cumplite dureri de gât pe care le-am avut vreodată”

Clujeanca vindecată de coronavirus a povestit cu ce simptome s-a confruntat şi ce emoţii a experimentat după ce a fost confrimată pozitiv. Ada Harangozo este director de producţie la o fabrică din Gherla şi crede că a luat virusul de la serviciu, deşi, spune ea, purta mască şi mănuşi şi respecta cu stricteţe toate regulile de igienă.

Sigur că s-au născut şi foarte multe întrebări, evident. Cum mi se poate întâmpla mie una ca asta, de ce mie, mie, care m-am protejat, eu care am respectat toate regulile. Cum este posibil una ca asta, evident. Doar că ne-a demonstrat parşivul COVID că nu alege la întâmplare. Experienţa COVID, cumva, am considerat-o un curs intensiv de viaţă”, povesteşte femeia.

Citeşte şi SIMPTOME CORONAVIRUS. Semnul de pe picior care poate arăta dacă eşti infectat cu COVID-19

Ada Harangozo recunoaşte că primele emoţii care au încercat-o au fost frustrare, vulnerabilitate, panică. După ce primele simptome ale bolii au început să se manifeste, femeia a fost cuprinsă de frică.

Au început cu cele mai cumplite dureri de gât pe care le-am avut în viaţa mea, urmate de dureri musculare la fel de cumplite, şi vorbesc din experienţa omului care a avut sute de febre musculare. Ştiam ce înseamnă durerile musculare dar de data asta a fost ceva extrem. Apoi am constatat că mi-am pierdut gustul, mirosul. Am avut şi episoade de tuse şi febră, nu mare, dar suficient cât să creeze disconfort”, mai spune clujeanca.