O companie de asigurări a plătit aproape un MILION de lire pentru a-i repara bolidul lui MISTER BEAN

Bolidul actorului Rowan Atkinson, cunoscut pentru personajul Mister Bean, a costat o companie de asigurări peste 910.000 de lire, mai mult decât preţul iniţial al maşinii. Vedeta a suferit un accident în luna august 2011, când a întrat cu un McLaren F1 într-un copac.

07 feb. 2013, 19:25

Accidentul a fost atât de grav încât motorul a zburat la 30 de metri depărtare de autovehicul. Mecanicii au avut nevoie de o lună pentru a calcula costul reparaţiilor. În prezent, o astfel de maşină costă peste 3 milioane de lire. În 1999 actorul a mai suferit un accdeint auto, după ce s-a tamponat cu o altă maşină, potrivit The Sun.

Rowan Atkinson a suferit atunci o rană la umăr, dar a scăpat cu viaţă. Firma de asigurări a avut nevoie de un an pentru a repara bolidul care a fost grav avariat, el fiind reparat chiar de mecanicii companiei McLaren. Costul reparaţiilor a fost de 910.000 de lire, cea mai mare factură pentru reparaţiile unei maşini din Marea Britanie.

Atkinson, în vârstă de 58 de ani, cu o avere estimată la 71 de milioane de lire, a plătit 640.000 de lire pentru maşină, în anul 1997. Doar 64 de maşini au fost construite, maşina ajungând la 386 de kilometri pe oră.

Cu toate că reparaţiile au costat aproape un milion de lire, actorul trebuie să plătească aproape 40.000 de lire pe an pentru a-şi asigura maşina.

Maşina cu trei locuri este perfectă pe Rowan şi pentru tânăra lui fiică adolescentă, care face furori în lumea vedetelor.