O creatură cu față de om și corp de șopârlă a creat panică în această localitate. Nu le-a venit să creadă ce era de fapt ciudățenia. Imaginile au făcut înconjurul lumii – FOTO

O creatură stranie cu faţă de om şi corp de reptilă a creat panică într-o localitate din Italia. Imaginile cu ciudăţenia au devenit virale pe reţelele de socializare.

04 sept. 2021, 13:37
O creatură cu față de om și corp de șopârlă a creat panică în această localitate. Nu le-a venit să creadă ce era de fapt ciudățenia. Imaginile au făcut înconjurul lumii – FOTO

O creatură cu față de om și corp de șopârlă a creat panică în această localitate. Internauţii au rămas fără cuvinte când au văzut vietatea pe care au numit-o „extraterestru” şi „animal periculos”.

O creatură cu față de om și corp de șopârlă a creat panică în această localitate. Nu le-a venit să creadă ce era de fapt ciudățenia

Imaginile au apărut pentru prima dată în mediul online în anul 2018. La vremea respectivă, publicația News18 Telugu, din India, raporta că o făptură ciudată a fost văzută rătăcind în jurul satului Gollapalli din Telangana. Cu toate acestea, jurnaliștii nu au dat multe detalii despre animal, făcându-i și mai curioși pe internauți.

În urmă cu scurt timp, în mediul online au apărut, din nou, imaginile respective, oamenii încercând să elucideze misterul creaturii care pare o combinație între o șopârlă și om.

Astfel, se pare că imaginile aparțin unei artiste din Italia, Laira Maganuco, care produce figurine din silicon. Se pare că ”animalul” care a creat panică printre zeci de mii de oameni este doar o simplă bucată de silicon.

Pozele apar pe blogul său, alături de alte figurine dubioase, care este intitulat: ”Creaturi înfiorătoare hiperrealiste de Laira Maganuco”. Așadar, creatura extraterestă este numită de creatoarea sa doar: ”o singură bucată de silicon ce întruchipează un armadillo (tatu) hybrid”.

Citeşte şi: Un pescar a prins la plasa o creatură bizară. „Părea ciudat, cu un singur ochi” FOTO
Evident, sculptura sa a fost folosită pentru a crea un val de reacții în mediul online, însă materialul respectiv este un fake news.

Ce este un armadillo
Tatu este un mamifer unic în lume datorită carapacei sale care arată că o armură formată din plăci osoase. Majoritatea speciilor de Tatu (sau Armadillo) trăiesc în zona Americii de Sud. La nivel mondial mai există doar 30.000 de exemplare din specia Priodontes maximus (Tatuul uriaș), ceea ce înseamnă că animalulul se află în pericol de dispariție.

Citeşte şi: Imagini şocante! Camerele de supraveghere ale unei case din Texas a înregistrat mici creaturi umanoide VDIDEO