O creatură hidoasă şi uriaşă a fost adusă de ape pe plajă, turişti sunt oripilaţi. „Arată ca un extraterestru!”

O creatură marină extrem de rară, care în imaginaţia multora poate fi asemănată cu un extraterestru, a fost adusă de valuri pe o populară plajă australiană, uimindu-i pe turişti.

29 iul. 2020, 08:37

„Fiara”, cunoscută sub denumirea de pește de soare oceanic, a fost găsită de turiști la gura râului Kennett, pe coasta de sud-vest a statului Victoria. Cath Rampton și soțul ei, Tom, ambii veterinari, au declarat că au fost șocați când au dat peste peștele imens, acest tip de vieţuitoare marină pe care niciunul dintre ei nu îl mai văzuseră vreodată.

Cath Rampton a declarat pentru Daily Mail Australia că peştele avea aproximativ doi metri lungime şi înălţime, însă în ciuda dimensiunilor este totuşi un exemplar mic pentru specia sa. „Dacă ar fi supravieţuit, acest exemplar şi-ar fi dublat dimensiunile”, a mai spus aceasta.

Citeşte şi De teama infectării cu noul coronavirus guvernul vietnamez interzice importul şi comercializarea de animale sălbatice

Turistii Tim Rothman si James Barham, care au văzut şi ei peştele, l-au descris ca fiind „extraterestru”. „Ne plimbam când am văzut această bucată uriaşă pe nisip. Nu am mai văzut niciodată așa ceva. De la distanță ziceai că-i extraterestru„, a povestit bărbatul.

Peștele avea în jur de 2,5 m și cântărea câteva sute de kilograme, însă poate crește până la 3 m lungime, 4,2 m înălțime și cântărește până la 2,5 tone.