O creatură TERIFIANTĂ locuia sub o SCARĂ RULANTĂ dintr-un aeroport. Călătorii au fost ÎNGROZIŢI FOTO

Un muncitor chemat să repare o scară rulantă de pe un aeroport american a tras o sperietură groaznică în momentul în care a descoperit cu un aligator de peste un metru îşi găsise ascunzătoare în agrenaj.

05 nov. 2013, 17:49

Aeroportul Internaţional O’Hara din Chicago a fost locul unei descoperiri înspăimântătoare, după ce în cursul zilei de vineri s-a descoperit că un aligator locuia în scara rulantă, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Autorităţile au fost ORIPILATE de bărbatul care creştea o BESTIE într-un JACUZZI: Nu e al meu, dar îl hrănesc

Într-un final, poliţiştii au reuşit să prindă reptila cu sânge rece lungă de peste un metru după ce au folosit un coş de gunoi găsit în apropiere. Din fericire, nu au existat incidente, iar aligatorul nu a muşcat pe nimeni. Autorităţile au deschis o anchetă şi cred că animalul a aparţinut unui călător care l-a adus în aeroport cu trenul, dar apoi a realizat că nu îl poate transporta pe calea aerului, motiv pentru care l-a lăsat liber.

Citeşte şi Incredibil: Vezi ce a descoperit un fotograf la OPT LUNI după ce un ALIGATOR i-a mâncat APARATUL FOTO

Probabil au realizat că nu îl pot trece prin punctul de control, motiv pentru care l-au eliberat. Pare să fie într-o stare precară, aşa că vom încerca să îl facem bine şi apoi îi vom găsi o casă„, a declarat Tineka Walker, o angajată a aerportului care a dus reptila la spital.