O cunoscută actriţă de la Bollywood s-a sinucis. Avea doar 24 de ani. Nu a lăsat niciun bilet de adio

Rahul Singh, prietenul actriţei a fost audiat la poliţie, deşi se pare că suicidul nu poate fi pus la îndoială. 

RomaniaTV.net
02 apr. 2016, 05:07
O cunoscută actriţă de la Bollywood s-a sinucis. Avea doar 24 de ani. Nu a lăsat niciun bilet de adio

O actriță cunoscută de la Bollywood s-a sinucis la doar 24 de ani. Pratyusha Banerjee, care s-a remarcat în filmul „Mica mireasă”, s-a spânzurat în locuința ei. Un oficial al poliţiei a spus că este vorba de suicid, dar procuorii susţin că este prea devreme pentru a se da un verdict clar.

Ea fost transportată de urgență la un spital din Mumbai, însă medicii nu au mai putut să facă ceva pentru a-i salva viața. Actrița ar fi fost depresivă după ce s-a despărțit de iubitul ei, relatează mirror.co.uk. Cei doi se pregăteau să se căsătorească, însă el decis să pună capăt relației. După această decizie, actrița de la Bollywood a fost cuprinsă de disperare. vecinii şi pritenii sunt în stare de şoc şi susţin că actriţa nu ar fi putut comite un act suicidal. „Nu-mi vine să cred că sora mea ar putea face aşa ceva. Când m-am întors de la ore, toată lumea plângea. Este un şoc pentru toată lumea”, a declarat şin sora actriţei.

Pratyusha Banerjee era foarte îndrăgită în India. Ea a debutat într-un serial TV numit Balika Vadhu, iar apoi a apărut și versiunea indiană a emisiunii Big Brother. A apărut și în alte seriale îndrăgite în India.

Ultimul mesaj al vedetei pe Whatsapp a fost „Marke BHI muh na tuzse modana” ( even after death won’t be turning my face away from you)