DRAMĂ: O cunoscută actriţă de telenovele s-a sinucis la doar 41 de ani. Moştenitorii se bat pe avere

Cunoscuta actriţă de telenovele Karla Alvarez a decedat la jumătatea lunii noiembrie, dar chiar şi acum apar diferite versiuni privind cauza morţii. Cea mai recentă este aceea că vedeta ar fi fost dependentă de mai multe substanţe, care nu au fost dezvăluite, dar care i-ar fi grăbit sfârşitul, pe fondul unor grave probleme de sănătate. În plus, a început lupta pentru averea cunoscutei actriţe de telenovele. 

29 mart. 2014, 17:39
DRAMĂ: O cunoscută actriţă de telenovele s-a sinucis la doar 41 de ani. Moştenitorii se bat pe avere

Una dintre cele mai apreciate actriţe de telenovele din Mexic şi nu numai, Karla Alvarez, a fost găsită moartă anul trecut, după ce a suferit o insuficienţă respiratorie. la câteva luni de la moartea cunoscutei actriţe a început lupta pentru averea acesteia. Pe lângă sumele importante din conturi şi bijuteriile lăsate în apartament, tatăl şi surorile actriţei îşi dispută maşinile Lincoln SUV şi Mercedes Benz. pretendent la avere este şi soţul actriţei, Antonio D’Agostino. deşi se aflau într-un proces de divorţ. El spune că nu vrea bunrile fostei soţii, dar ar prefera să le lase unui nepot deoarece, spune el, Karla nu se înţelegea deloc cu familia ei. 

Karla Alvarez, cunoscuta actriţă de telenovele care a decedat la doar 41 de ani, era dependentă de substanţe care i-au grăbit moartea, susţin surse apropiate de cunoscuta actriţă de telenovele, citate de presa mexicană. Totuşi, familia şi colaboratorii Karlei nu au admis această variantă, dorind, cel mai probabil, să protejeze imaginea actriţei.

Dependenţa i-ar fi agravat starea, pe fondul problemelor sale de sănătate. O altă variantă, apărută imediat după decesul Karlei Alvarez, a fost că aceasta era alcoolică şi suferea de tulburări alimentare.

Nici membrii familiei, nici Antonio D’Agostino, soţul Karlei Alvarez, nu au confirmat faptul că actriţa din „La Intrusa” era dependentă de substanţe a căror natură nu a fost dezvăluită. Mai mult, se pare că D’Agostino a încercat în repetate rânduri să o ajute pe vedetă să scape de dependenţa sa, şi tocmai de aceea Karla a obţinut un ordin de restricţie împotriva sa, relatează presa mexicană.

Mai mult, surse apropiate regretatei actriţe au afirmat că aceasta s-a îndepărtat de toţi cei care încercau să ajute să scape de dependenţă.

Aceleaşi surse au dezvăluit că, înainte de a muri, Karla Alvarez le-a trimis celor din familie mesaje în care le spunea sec „deja sunt pe moarte”, ceea ce, în opinia multora, însemna că era conştientă de faptul că se sinucide încet, dar sigur.

Karla Alvarez a decedat pe 17 noiembrie, la 41 de ani. Actriţa este cunoscută pentru personajele exclusiv negative pe care le-a interpretat în telenovele ca „Maria Mercedes”, „Buscando El Paraiso,” „Acapulco, „Cuerpo y Alma,” „Mi Querida Isabel”, „La Mentira”, „La Intrusa”, „Alma Rebelde”, „Inocente De Ti,” „Heridas de Amor” şi „Las Tontas No Van Al Cielo”.