Moarte MISTERIOASĂ în lumea telenovelelor. De ce a decedat Karla Alvarez la doar 41 de ani

Karla Alvarez a murit la doar 41 de nai, iar vestea a căzut ca un trăsnet peste iubitorii de telenovele. Deşi era cunoscută pentru rolurile sale aproape exclusiv negative, Karla Alvarez era foarte apreciată de iubitorii acestui gen de seriale.

RomaniaTV.net
18 nov. 2013, 16:50
Moarte MISTERIOASĂ în lumea telenovelelor. De ce a decedat Karla Alvarez la doar 41 de ani

Moartea actriţei Karla Alvarez este învăluită în mister. Oficial, ea ar fi decedat din cauza unei insuficienţe respiratorii, însă ulterior au apărut mai multe variante.

O primă ipoteză ar fi că ea a suferit de un cancer galopant, ipoteză lansată chiar de actriţă în urmă cu câteva luni, când a fost anchetată de poliţie în cadrul unui caz privind o maşină deturnată. Nu se ştie, însă, dacă diagnosticul a fost confirmat.

Sunt voci care speculează că starea de sănătate a Karlei Alvarez a fost puternic afectată de abuzul de alcool, dar şi de faptul că actriţa era bulimică.

Cea mai nouă teorie, lansată chiar de un bărbat care susţine că ar fi soţul vedetei. Antonio D’Agostino a declarat pentru guardianlv.com că s-ar fi căsătorit cu Karla Alvarez în februarie 2013 şi susţine că frumoasa actriţă ar fi murit după ce s-a înecat cu quesadillas. Varianta este respinsă, însă, de familia actriţei, tatăl ei spunând că Antonio este doar un şarlatan. Ulterior, bărbatul şi-a schimbat discursul parţial, afirmând că era doar prieten cu Karla şi că s-a întâmplat să fie lângă ea când a încetat din viaţă.