O cunoscută actriţă din serialul „La Bloc” trăieşte într-un coşmar de ani de zile

Cătălina Niculae, pe numele de scenă Roxana, trăieşte de ani de zile un coşmar care pare a numai avea un sfârşit. Toate acestea se întâmplă de când a devenit mamă, iar fetiţa ei a fost printre cei 5% dintre copii care suferă de convulsii şi febră mare în repetate rânduri.

RomaniaTV.net
20 ian. 2015, 13:37
O cunoscută actriţă din serialul „La Bloc” trăieşte într-un coşmar de ani de zile

Odată cu terminarea serialului românesc „La Bloc” toţi actorii şi-au continuat cariera, iar producţiile în care au apărut au avut de asemenea un succes răsunător.

Din păcate, nu se poate spune acelaşi lucru şi despre Cătălina Niculae, care a mai avut doar două roluri importante de când s-a terminat serialul care a consacrat-o. Acest lucru se datorează deciziei sale de a acorda mai multă atenţie familiei şi de a deveni mămică. Faptul că a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă a bucurat-o enorm pe Cătălina, care nu regreta faptul că s-a retras pentru o perioadă din lumea actoriei.

Însă, mai târziu, viaţa avea să-i ofere cu totul şi cu totul o altă versiune a fericirii. La puţin timp după naştere, fetiţa Cătălinei avea febră şi convulsii mai tot timpul. Cum această stare nu trece, ci era tot mai frecventă, fosta actriţă a dus-o pe micuţa sa la medic. Doctorii i-au spus artistei că până când micuţa nu va împlini vârsta de 5 ani, nu va scăpa de aceste stări. Şi asta, pentru că afecţiunea se manifestă la copii cu vârste cuprinse între 0 şi 5 ani.

„Convulsiile au ajuns obsesia mea şi asta pentru că au fost repetitive. De fiecare dată simt că o pierd. Când nu este prezentă stau în genunchi şi o implor să mă audă şi să deschidă ochii ăia mari şi albaştri”, a povestit Cătălina Niculae pentru CanCan.ro.