O cunoscută actriţă, fascinată de fenomenul BIANCA DRĂGUŞANU: Cum ar fi să o sun să-i spun aşa… VIDEO

Actriţa Nuami Dinescu vrea să înveţe de la Bianca reţeta de a câştiga mai bine din scenarii decât actorii.

28 mart. 2014, 15:12
O cunoscută actriţă, fascinată de fenomenul BIANCA DRĂGUŞANU:  Cum ar fi să o sun să-i spun aşa… VIDEO

Fenomenul Bianca Drăguşanu îi fascinează chiar şi pe actori. Nuami Dinescu se gândeşte să o sune pe roşcată pentru a primi câteva sfaturi despre cum să facă bani. Actriţa crede că Bianca este maestră în arta disimulării şi ar putea să o înveţe cum să negocieze la sânge. Nuami Dinescu are şi o sugestie pentru Bianca: să renunţe la escapadele cu Cristea şi să-l recucerească pe Victor, potrivit România TV.

Citeşte şi Bianca Drăguşanu recunoaşte! Vezi ce spune despre relaţia cu Victor Slav

Cred că am un fel de admiraţie faţă de fata asta. Nu ştiu cine a vândut-o şi cum a vândut-o, dar ea e vândută ca produs premium, acum că e, că nu e, cine sunt eu să-mi dau cu părerea? Am văzut-o la un moment dat că a spus undeva că vrea să intre în politcă şi m-a luat nervii„, a declarat vedeta.

Fascinată că Bianca Drăguşanu câştigă mai bine din scenarii decât actorii, Nuami Dinescu ar vrea să înveţe şi ea cum să se îmbogăţească.

M-am gândit aşa: Cum ar fi să o sun să-i spun aşa, măi iubita lui mama, n-arăt ca tine, sunt şi mai bătrână, cum faci tu? că-i joacă în călcâie pe toţi. Ea stă în costum de baie în Dubai şi dă telefon, alo, vreţi la emisiune? atât, şi-ai să râzi, îşi ia banii ăia„, a adăugat artista.

Citeşte şi Bianca Drăguşanu vrea maşină nouă. Vezi pe ce a pus ochii

Actriţa i-a transmis şi un sfat Biancăi:

Lasă-l pe Cristea în pace, nu vezi că ăsta îţi dă cu flit de fiecare dată? Te duce la Paris, te lasă în drum şi se mai şi spală pe mâini de tine, nu-i frumos. Stai pe lângă Victor că am înţeles că e de treabă, e băiat cuminte, mai are şi o afacere„, a conchis actriţa.