Bianca Drăguşanu recunoaşte! Vezi ce spune despre relaţia cu Victor Slav

Au divorţat pe 10 martie, însă asta nu a însemnat sfârşitul relaţiei dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav. Roşcata a vorbit recent despre întâlnirile lor "occidentale".

RomaniaTV.net
25 mart. 2014, 21:33
Bianca Drăguşanu recunoaşte! Vezi ce spune despre relaţia cu Victor Slav

„Ne-am întâlnit până acum de un infinit de ori”, a mărturisit Bianca. Ceea ce înseamnă că roşcata şi fostul ei soţ nu şi-au spus nici pe departe adio şi chiar flirtează ca doi adolescenţi.

Ei s-au întâlnit la o gală la care au fos prezente mai multe vedete, s-au salutat, s-au pupat pe obraz, iar roşcata i-a aruncat câteva ocheade cu subînţeles. Bianca a lăsat să se vadă că deşi nu mai sunt oficial un cuplu, legătura lor nu s-a stins. „Noi nu ne-am certat niciodată”, a declarat Bianca, pentru emisiunea „Acces Direct”.

Citeşte şi: Victor Slav, sex nebun după divorţ

Potrivit libertatea.ro, ea a continuat, flatându-şi fostul partener de viaţă: „E cel mai sexy. Am avut un soţ sexy”, a recunoscut ea, după ce a dat nas în nas cu el, la eveniment.

Ba mai mult, se spune că Bianca Drăguşanu si Victor Slav formeaza din nou un cuplu! Desi au divortat de trei saptamani, cei doi au decis sa isi mai dea o sansa si, in ciuda tuturor problemelor avute pana acum, vor sa isi cladeasca o relatie solida care sa nu se mai clatine la prima adiere de vant!

Surse din preajma celor doi sustin ca acestia au decis sa isi reia relatia chiar inainte de separarea oficiala, insa au pus capat casniciei pentru ca asa era cel mai bine pentru ei.

Despre Adrian Cristea, Bianca a fost însă tranşantă, dorind să delimiteze clar lucurile: „Nu am mai vorbit. Nu mai ţinem legătura, că nu avem despre ce să mai vorbim”.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu şi Anda Adam, RĂZBOI pe Facebook. Iată ce mesaje ACIDE şi-au transmis divele

BIANCA DRĂGUŞANU şi Victor Slav au divorţat. Dupa ce au semnat actele de separare, Bianca si Victor s-au urcat in graba intr-o masina neagra, condusa de un prieten de-al prezentatorului, si au plecat in tromba spre casa divei din zona Lacul Tei! Bianca s-a asezat pe bancheta din spate, protejata de Slav, care nu a vrut sa dea nicio declaratie legata de divort! Era vizibil afectata si isi ascundea tristetea in spatele unei pereche de ochelari de soare! Nici prezentatorul de la PRO TV nu parea in apele lui, si chiar a avut cateva accese de furie la adresa jurnalistilor aflati la fata locului, ba mai mult, le-a cerut sa fie lasat in pace atat el, cat si Bianca.