O cunoscută artistă a dat lovitura! Piesa ei a înnebunit România! Ascultă piesa care domină YouTube-ul de 6 zile VIDEO

Piesa "Dansez prin ploi" a fost lansată în urmă cu 6 zile, dar se laudă deja cu peste 2,7 milioane de vizualizări pe YouTube şi se află încă din prima zi în topul celor mai populare încarcari româneşti de pe binecunoscutul site. Mai mult, de 5 zile consecutiv piesa se afla pe locul 1 in Trending!

06 oct. 2018, 11:24
Carmen de la Sălciua este artista care au reuşit această performanță. Artista se mândreste şi cu faptul că în primele 24 de ore de la lansare, videoclipul „Dansez prin ploi” a adunat peste 500.000 de vizuălizari, reuşind astfel o performanță greu de egalat pentru muzica de petrecere românească. Artista se afla de 5 zile consecutiv pe locul 1 in Trending, inaintea unor artisti de top din muzica usoara precum The Motans, Vescan, Mira, Smiley, Alina Eremia, F.Charm, sau Delia. 
 
La 30 de ani, Carmen de la Sălciua a devenit, dupa multi ani de munca, una dintre cele mai de succes cantarete ale momentului din muzica populara si de petrecere, daca aruncam o privire in topul celor mai populare încarcari româneşti de pe Youtube. Mai mult, artista este foarte apreciată și pe rețele de socializare. Pe contul de Instagram este urmărită de 75,2 de mii de persoane, pe contul personal de Facebook de peste 181 de mii de persoane, iar pe contul oficial de Facebook de 28 de mii de persoane. 
 
„Cred ca nimic in viața nu e la voia întâmplării, și vine o zi, când Dumnezeu îți transmite prin tot felul de semne „acum e momentul tău, bucura-te de el!”. Ca sa poți purta o coroana trebuie sa ai demnitate, suflet și caracter!Unii au simțit asta in mine și in fiecare zi tot mai mulți oamenii nu au idee cât de mult ma ajuta și ma încurajează mesajele lor. De multe ori nu reușesc sa răspund cum mi-as dori, dar pot sa-i asigur ca muncesc, compun, cant doar pentru sufletul lor! 

Faceți ceea ce alții va spun ca nu puteți face, ca sa trăiți mai târziu cum alții nu pot trai! Visele chiar devin realitate dacă crezi in ele! In generală aveam o profesoara care ne-a întrebat la un moment dat ce ne dorim sa devenim după ce vom absolvi liceul… iar cand a venit rândul meu am spus „artistă”, iar ea mi-a spus: „nu cred ca e cazul sa visezi atât de departe”. Atunci mi-a dărâmat visul, dar m-am ambiționat sa lupt și sa înmulțesc talantul pe care mi l-a dat Dumnezeu! Recent, am întâlnit-o, m-a felicitat și mi-a spus: „Sunt mândra ca ți-am fost profesoara”.

Am plâns de fericire, iar lacrimile astea sunt cele mai frumoase!”, ne-a declarat Carmen de la Sălciua. 
 
VIDEO „Dansez prin ploi” 

 
Carmen de la Sălciua, drumul către succes
 
Drumul spre succes nu a fost deloc unul uşor pentru Carmen de la Sălciua, iar cei care au încurajat-o să-şi urmeze visul au fost foarte puţini. Astăzi, însă, a reuşit să ajungă unde şi-a dorit şi să fie una dintre cele mai iubite artiste din muzica populară şi de petrecere! Carmen provine dintr-o familie modesta. A facut sacrificii mari pentru a urma liceu de Muzica din Alba Iulia. Chiar dacă i-a fost greu nu a renunţat, din contră s-a ambiţionat şi a învăţat mai mult! Iar, dupa nopti nedormite, multa munca si chin, scena s-a aprins si pentru ea! Carmen Racolta a devenit Carmen de la Salciua! Acum nu mai este o fata obişnuita, e un artist iubit de atâta lume.
 
Carmen de la Salciua si-a deschis sufletul si a vorbit despre drumul ei către succes. „Povestea mea se aseamănă foarte mult cu poveştile acelor artişti care au pornit de la practic nimic şi au ajuns la Totul! Cam aşa a fost şi la mine. Doar ca eu am visat atât de tare sa ajung cântăreaţa incat nimeni nu îmi putea lua visul asta… nu aveam o baza, nu aveam posibilităţi, dar aveam visul şi Credinţa! Cu eforturi mari din partea mamei mele am urmat un Liceu de Muzica, cel din Alba Iulia, unde ma străduiam şi ma luptam sa fiu printre cei mai buni. Dupa terminarea liceului mi-am găsit o formaţie de băieţi tineri cu care am început sa cant la nunţi, la petreceri.. A durat mult pana sa îmi construiesc acest nume, e greu, lumea e plină de compromisuri, dar eu sunt mândra ca nu am făcut nici un compromis şi am aşteptat cuminte ca Dumnezeu sa se ocupe de evoluţia mea! Asta s-a şi întâmplat, iar acum Carmen de la Salciua nu mai e o fata obişnuita, e un artist iubit de atâta lume. Minunea asta îi aparţine lui Dumnezeu şi ma bucur ca m-a ales sa port acest har al cântecului şi sa îl împărtăşesc cu toată lumea care ma iubeşte şi ma asculta!”, a declarat Carmen de la Salciua pentru heynews.ro.
 
Carmen recunoaste ca i-a fost greu sa ajunga artista care este astazi, insa este mandra ca nu a facut niciun compromis pentru succes. „A fost greu! Nu am facut niciodată compromisuri… De asta ma bucur cel mai mult in viaţa, ca sunt un om demn, ca indiferent de situaţia mea de la începuturi, nu am alunecat pe panta asta care in general urmăreşte orice artist mai ales sexul feminin! Singurul compromis au fost nopţile nedormite, însă ele m-au făcut ceea ce sunt! Toată munca din nopţile astea, mi-au adus multe satisfacţii! Aaaa… mai e şi faptul ca am plecat de acasa de foarte tânăra, am lăsat in urma familia doar ca sa îmi urmez visul, dar ei au rămas acolo şi m-au susţinut! Îmi e greu ca totuşi e o separare, mulţi copiii nu sunt pregătiţi sa o facă sau cel puţin nu la o vârsta atât de frageda!”, a mai declarat artista pentru sursa citata.