O cunoscută bancă din România oferă cadou câte 4.000 de lei clienților vechi sau noi. Timpul pentru înscrierea în campanie este limitat

O cunoscută bancă din România pune la bătaie premii în valoare de 4.000 de lei. Ce trebuie să faci dacă vrei să participi la concurs.

01 dec. 2023, 17:43
O cunoscută bancă din România oferă cadou câte 4.000 de lei clienților vechi sau noi. Timpul pentru înscrierea în campanie este limitat
O cunoscută bancă din România oferă cadou 4.000 de lei

De obicei, suntem obișnuiți ca noi să fim cei care oferă bani băncilor, dar se pare că există și excepții. O cunoscută bancă din România pune la bătaie un premiu de 4.000 de lei pentru clienții vechi sau noi. Ce trebuie să faci pentru a intra în posesia sumei.

La finalul acestui an, Raiffeisen Banka pregătit o campanie uimitoare pentru toți clienții băncii. Cei ce au deja cont deschis la Raiffeisen, dar și cei care cor să devină clienți, pot intra în posesia a 4.000 de lei.

Citește și: Mare atenție, șoferi! Impozite mai mari pentru proprietarii de mașini din 2024

Regulile pentru a primi banii de la bancă sunt simple. Clienții vechi sau noi trebuie neapărat să ia în calcul deschiderea unui cont pentru cei mici. Pentru asta, banca le pune la dispoziție programul asigurării Junior Protect Plus de la UNIQUA.

Românii care optează pentru asta, intră automat în tragerea la sorți și au șansa de a câștiga patru premii în valoare de 4.000 de lei. Banii nu sunt primiți fizic, ci sunt oferite produse care se ridică la această sumă.

Norocoșii au șansa de a primi un iPhone 14, din cele patru puse în joc. Timpul pentru înscrierea în această campanie este limitat. Astfel, toți trebuie să se grăbească și să aplice pentru asigurarea Junior Protect Plus de la UNIQUA până pe 20 decembrie.

Nu este singura surpriză pe care cei de la Raiffeisen au pregătit-o românilor. Aceștia au mai pus la bătaie 500 de lei pe care îi poate primi oricine. Tot ce trebuie să faci pentru a intra în posesia banilor este să îți deschizi cont și să optezi pentur un card Mastercard. Banii se primesc prin virament bancar în acest caz, în cont. Cei de vor să profite de această ofertă trebuie să opteze pentur card până la 22 decembrie.

Citește și: Cozi kilometrice la micii de la Obor de 1 Decembrie 2023! Românii sărbătoresc cu mâncare tradițională și bere cât cuprinde

În această perioadă, concursurile cu premii de neratat sunt la tot pasul. De aceea, Raiffeisen Banl, dar și restul instituțiilor bancare trag un semnal de alarmă.

Băncile îi sfătuiesc pe clienți să fie foarte atenți atunci când li se solicită anumite date oficiale. Aceeași atenție se recomandă și în cazul în care li se cere să acceseze anumite link-uri ciudate.

Mesajele din partea băncilor vin mereu însoțite de elemente de securitate și nu solicită niciodată date personale la telefon. Drept urmare, clienții trebuie să fie foarte precauți la ce concursuri se înscriu în această perioadă.