O cunoscută cântăreaţă a fost jefuită. Hoţii au furat bijuterii în valoare de 366.000 de dolari

Cântăreața Iggy Azalea, jefuită. I-au fost furate bijuterii în valoare de 366.000 de dolari Cântăreața Iggy Azalea, în vârstă de 29 de ani, a rămas fără bijuterii în valoare de 366.000 de dolari, informează agenția Reuters, citată de Agerpres.

RomaniaTV.net
23 nov. 2019, 11:45
O cunoscută cântăreaţă a fost jefuită. Hoţii au furat bijuterii în valoare de 366.000 de dolari

Jaful a avut loc în data de 15 noiembrie la locuința artistei din Atlanta. Vedeta le-a declarat polițiștilor că se afla singură în subsolul clădirii când a auzit pași în sufrageria de la etajul al doilea. Artista a crezut că era partenerul ei de viață, Playboy Carti, în vârstă de 23 de ani.

Două zile mai târziu, în data de 17 noiembrie, Iggy Azalea și partenerul ei au sunat la poliție după ce și-au dat seama că o geantă în care țineau bijuteriile a dispărut.

Cântăreața a declarat că, potrivit înregistrărilor de pe camerele de supraveghere, un bărbat a pătruns în locuință pe ușa din spate și după opt minute a plecat cu o geantă în mână.

Printre bjuteriile care i-au fost furate artistei se află verighete cu diamante în valoare de 70.000 de dolari, un ceas din aur cu diamante marca Audemars Piquet, în valoare de 57.000 de dolari și un inel de logodnă cu diamante.