O cunoscută cântăreaţă de la noi, prinsă cu un alt bărbat, înainte de nuntă. Logodnicul ei va avea un şoc

Claudia Pavel se lauda peste tot, pe unde are ocazia, ca are o relatie perfecta cu un iubit american despre care nimeni nu stie cum arata. Paparazzii au surprins-o, însă în compania fostului iubit!

11 mart. 2015, 20:22

Claudia Pavel a marturisit ca traieste de ceva vreme o frumoasa poveste de dragoste alaturi de un american, pe numele sau Jeremy. Cel putin asa sustine ea, caci pana acum nimeni nu a reusit nimeni sa il vada pe tatal copilului sau, Noah, de doi ani.

Cream a fost surprinsa de paparazii în timp ce petrecea intr-un club alaturi de fostul iubit, Marius Mates, caruia i se mai spune Piciu.

Paparazzii CIAO au fost pe faza, iar imaginile surprinse cu cei doi sunt mai mult decat graitoare. Piciu si Claudia, sora ei cu iubitul, plus o prietena ies din club in jurul orei 4.00 dimineata. Domnisoara singura s-a urcat intr-un taxi si aplecat spre casa, sora cu iubitul artistei au plecat catre Corbeanca, iar Cream initial s-a urcat la volanul masinii sale, dar nu a ramas mult timp acolo.

Citeşte şi Scandal MONSTRU. Mihai Morar, acuzat de RASISM şi VIOLENŢĂ de o artistă. „Unde p… mea te crezi aici?”

Piciu a insistat sa conduca el, iar insistentele lui au dat roade. Cantareata s-a mutat pe bancheta din spate, ca sa nu fie fotografiati unul langa celalalt, ca mai apoi sa se indrepte catre Cobeanca.

Citeşte şi: Momente de groază pentru Claudia de la Cream. „Am fost lovită cu un pistol în cap şi am leşinat…”