O cunoscută cântăreaţă de muzică populară este în doliu. Soţul ei a murit

Cântăreaţa de muzică populară Neta Soare este în doliu. Soţul acesteia a murit. Vestea tristă a fost dată chiar de artistă.

29 mai 2021, 19:08
O cunoscută cântăreaţă de muzică populară este în doliu. Soţul ei a murit
O cunoscută cântăreaţă de muzică populară este în doliu. Soţul ei a murit

O cunoscută cântăreaţă de muzică populară este în doliu. Neta Soare trece prin momente grele, după ce soţul său a murit.

O cunoscută cântăreaţă de muzică populară este în doliu

Citeşte şi A murit cântăreaţa Christa Ludwig. Era considerată una dintre cele mai mari voci din secolul XX

Neta Soare a anuntat pe retelele de socializare că soţul său va fi inmormantat duminica, incepand cu ora 12:30.

”Astazi sotul meu a plecat intr-o lume mai buna, va asteptam maine incepand cu orele 12:00 la capela bisericii Oota din cartierul Valea Rosie, iar duminica la orele 12:30 il vom conduce pe ultimul drum. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!”, a scris Neta Soare pe contul sau de Facebook.

Cântăreaţa a povestit în cadrul unei emisiuni tv că a fost şi ea la un pas de moarte in trecut, in timpul unui turneu din Australia.

”Eu nu stiu sa inot si am intrat intr-o piscina si am zis sa ma balacesc. Am luat-o ca pietroiul la fund, m-am trezit in apa si mi-am vazut viata intr-o secunda. Dar Dumnezeu m-a ajutat si in aceasta situatie.

Eram la o familie si fiecare avea preocuparea lui. M-au descoperit ca eram la fundul piscinei. Mi-am dat seama cat de repede se poate duce in om. Suntem ca un firicel de nisip”, a povestit artista.

Citeşte şi Ce meserie avea Irina Rimes, înainte să devină cântăreaţă. Este afectată de pandemie: „Nu îmi permit să merg într-o vacanţă, în Maldive”