O cunoscută cântăreaţă din România, implicată într-un accident în Italia. Impactul a fost frontal

Teodora Rusu, cunoscută sub numele Adora, a fost în weekendul trecut în Italia, pentru o şedinţă foto, dar a avut parte de momente cumplite, fiind implicată într-un accident de circulaţie.

26 mai 2015, 18:54

Teodora Rusu, alias Adora, mergea alături de aţi membri din echipa ei către un spectacol de circ, când a avut parte de un eveniment neaşteptat. „Eram în Italia, pentru o şedinţă foto, și mi-am prelungit şederea pentru câteva zile, pe coasta Liguriana. Conduceam un Fiat 500 L, închiriat, şi eram pe drum din spre Sori, Genova. Mă duceam împreună cu echipa mea să vad «Psihiatric Circus» la invitaţia actorului Răzvan Popescu. La un moment dat, într-un viraj periculos, o maşina a pierdut controlul şi a intrat frontal în noi. A venit salvarea, poliţia şi rampa să ridice epavele. Nu m-a şocat nu numai accidentul, ci şi faptul că am fost lăsaţi în stradă, între localităţi. Când a terminat ancheta, politia a spus: «Noi am terminat, la revedere». Atât„, a povestit Adora, pentru click.ro.

Citeşte şi FERMA VEDETELOR: O fostă concurentă, implicată într-un accident rutier

Totodată, solista a dat detalii şi despre starea sa de sănătate. „Rănile noastre au fost suportabile şi am refuzat internarea. Pasagerii aflaţi în celălalt autoturism au fost luaţi de medici, copilul aflat cu mama lui urla întruna, nu ştiu dacă a păţit ceva. Nu ştiu exact cauza accidentului, persoana vinovată nu a spus decât că îi pare rău… Bănuiesc că a adormit. Nu-mi vine să cred că am scăpat teafară… Impactul a fost frontal şi foarte puternic, am leşinat din cauza şocului și mi-am revenit doar după câteva minute bune„, a mai spus Adora.