O cunoscută companie aeriană NU va mai opera zboruri în România din februarie. Ce se va întâmpla cu biletele vândute

Compania aeriană Air Berlin, care operează două curse zilnice pe ruta București-Berlin, se va retrage de pe piața românească, potrivit presei internaționale. Decizia este parte a unui proces de restructurare după pierderile suferite de companie.

16 ian. 2017, 17:39
O cunoscută companie aeriană NU va mai opera zboruri în România din februarie. Ce se va întâmpla cu biletele vândute

Transportatorul aerian nu a facut însă niciun anunț oficial în acest sens. Potrivit profit.ro, din 26 februarie nu vor mai putea fi rezervate bilete.

Timp de mai mulți ani, Air Berlin a fost singura companie aeriană care oferea zboruri directe între București și capitala Germaniei.

Din toamnă, însă, pe aceeași rută a început să opereze și transportatorul low-cost Ryanair. Acesta a anunțat deja ca oferă, pentru doar, 10 euro locuri în propriile avioane clienților Air Berlin ale căror curse se vor anula.

Air Berlin este a doua companie care renunță la zborurile din România în februarie, după ce recent și Alitalia a decis retragerea.

Citeşte şi O mare companie aeriană RENUNŢĂ la cursele efectuate în România, de la 1 februarie. Ce se întâmplă cu biletele vândute deja