O cunoscută fotbalistă din România a recunoscut că este lesbiană. „Am încercat și mi-a plăcut” VIDEO

Ana Manea (20 de ani), fostă componentă a echipei de fotbal feminin ACS Atletic Drobeta, a devenit una dintre puținele sportive din România care și-au recunoscut public lesbianismul.

11 ian. 2022, 13:00
O cunoscută fotbalistă din România a recunoscut că este lesbiană. „Am încercat și mi-a plăcut” VIDEO

O cunoscută fotbalistă din România a recunoscut că este lesbiană. Născută în județul Gorj, Ana Manea a părăsit România și s-a mutat în Italia, unde continuă să practice fotbalul. Dezamăgită de ultima relație pe care a avut-o cu un băiat, tânăra a încercat din joacă lesbianismul, iar acum și-a făcut cunoscută orientare sexuală prin intermediul rețelelor sociale.

O cunoscută fotbalistă din România a recunoscut că este lesbiană. „Am încercat și mi-a plăcut”

Ana Manea a dezvăluit că formează un cuplu cu o altă tânără din Spania. „Am stat și cu băieți înainte, dar ultimul cu care am fost m-a făcut să sufăr. De când am venit aici în Italia, am zis să încerc. Am văzut că e la modă. Am încercat, mi-a plăcut și acum am o iubită, e din Spania. Dacă vreți să știți mai multe”, a spus Ana Manea într-un video postat pe TikTok.

Primul jucător de top activ care nu se mai ascunde: „Sunt fotbalist și sunt gay!”. Primele reacţii

Ana Manea i-a urmat exemplul Laurei Nicoletta Vasilescu, care în 2019 a devenit prima handbalistă din România care a admis că este lesbiană. Fosta jucătoare de la HSG Bad Wildungen, în Germania, a decis că este momentul să-și dezvăluie orientărea sexuală cu ocazia zilei de naștere a iubitei sale Steffi Sauer. „La mulți ani, Steffi! Să îți păstrezi mereu zâmbetul, să râzi cu ochii în fiecare zi, să fii sănătoasă! Viitorul este al nostru. Te iubesc necondiționat!”, a fost mesajul Laurei pe contul său de Instagram.

@ana.maneaa Rispondi a @kalidoujr_a83 ♬ suono originale – Ana Manea