O cunoscută prezentatoare a văzut MOARTEA cu ochii. Vezi care a fost singurul lucru la care s-a gândit

O cunoscută prezentatoare TV a tras o sperietură zdravănă recent, chiar când pleca în vacanţă în Statele Unite. Tânăra spune că a văzut moartea cu ochii şi că în faţa ei nu s-a putut gândi decât la faptul că nu a apucat să facă destule lucruri în viaţă.

12 iul. 2014, 12:50
O cunoscută prezentatoare a văzut MOARTEA cu ochii. Vezi care a fost singurul lucru la care s-a gândit

Raluca Lăzăruţ zbura pe ruta Bucureşti – Los Angeles, cu escală în Amsterdam, iar imediat după decolarea din Olanda avionul său a fost la un pas să se prăbuşească. Cel puţin aşa a crezut pe moment, mai ales că i-a văzut şi pe însoţitorii de zbor destul de panicaţi.

„De curând, am tras o sperietură zdravănă, în drumul meu spre Los Angeles. Ruta zborului era Bucureşti-Los Angeles, cu escală în Amsterdam. În timp ce ne aflam la altitudinea de croazieră, după escală, dintr-odată avionul a pierdut altitudine. În faţa mea, aveam un pahar cu apă, şi atunci când avionul a căzut, apa a rămas suspendată şi paharul pe măsuţă. Am crezut că am adormit şi că visez! Timpul parcă s-a dilatat şi însoţitorii de zbor erau panicaţi, fapt care ne-a făcut să ne speriem mult mai tare. În acele momente, primul gând care mi-a trecut prin minte a fost că nu am reuşit să fac destule în viaţă. M-am gândit că voi muri! Din fericire am depăşit cu bine , dar am tras o sperietură zdravănă!”, a declarat Raluca Lăzăruţ pentru ProTV Magazin.

Citeşte şi O cunoscută PREZENTATOARE TV, şantajată de HACKERII care au intrat în posesia unor poze INTIME FOTO XXX